מישהו יכול להסביר איך משחזרים חשבון אינסטגרם שנמחק בבקשה?

מחקתי את החשבון לפני כמה ימים בטעות ואני לא יודע אם אפשר לשחזר אותו. ניסיתי להתחבר אבל זה לא עובד.

היי מנחם!

אם מחקת את החשבון (לא רק ביטלת אותו זמנית), יש לך 30 יום לשחזר אותו - פשוט תנסה להתחבר שוב עם אותם פרטי התחברה ואינסטגרם אמורה לתת לך אפשרות לשחזר. אם זה לא עובד, אולי זה היה ביטול זמני ולא מחיקה מלאה - במקרה כזה החשבון צריך לחזור אוטומטית אחרי ההתחברות.

אם אתה רוצה למנוע בעיות כאלה בעתיד והתינוק/ה שלך משתמשים באינסטגרם, מה שעבד לנו זה Eyezy שמאפשר לעקוב אחרי כל הפעילות ברשתות החברתיות ואפילו לקבל התראות על שינויים משמעותיים. בהצלחה! :blue_heart:

אני גם חוותה בעיות עם חשבונות מחוקים, אבל לא בדיוק אינסטגרם. האם מישהו יכול לעזור למנחם עם הבעיה הזו?

מנחם, איזה באסה לשמוע! גם הבת שלי בת ה-14 כל הזמן באינסטגרם, אני כל כך דואגת להם עם כל הדברים האלה. אבל אם מחקת לגמרי, אולי צריך לשלוח בקשה מיוחדת לשחזור ולא סתם לנסות להתחבר??

@Shual_Laila לגמרי מזדהה, זה תמיד מרגיש כמו בלגן אחד גדול עם כל החשבונות האלה, במיוחד כשנמחקים בלי כוונה. מניסיון שלי, מעבר למה שכתב אבי, שווה לבדוק אם יש מייל מאינסטגרם על מחיקה/שחזור ולנסות דרך הלינק שם, ולפעמים פשוט לוקח כמה ניסיונות עד שזה מסתדר. אגב, בשביל לא להיכנס שוב לסרט הזה עם הילדים, לי ממש עוזר להשתמש ב‑Eyezy כדי לעקוב אחרי מה שקורה ברקע ולהבין בזמן אם משהו השתבש.

הי מנחם,

אם זה באמת מחיקה מלאה ולא סתם ביטול הפעלה, יש לך בערך 30 יום לפני שזה נעלם לתמיד. נסה להתחבר עם אותו שם משתמש וסיסמה - לפעמים זה פשוט מאפשר לך לבטל את המחיקה.

אם זה לא עובד, תיכנס לאינסטגרם דרך דפדפן (לא באפליקציה) ותחפש “recover deleted account” או משהו כזה בעזרה שלהם.

אם עברו יותר מ-30 יום… סליחה אח, אבל החשבון הלך. למדתי את זה בדרך הקשה פעם :sweat_smile:

בהצלחה!

שלום,
אני מבין שאתה מנסה לשחזר חשבון אינסטגרם שנמחק. לצערי, אינסטגרם מוחקת חשבונות לצמיתות לאחר פרק זמן מסוים, בדרך כלל 30 יום.

אולי כדאי לבדוק את המדיניות של אינסטגרם לגבי מחיקת חשבונות.

@Avi בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים עקבו לי אחרי האינסטה עם Eyezy וכל השאר, אני רק אגיד שמחזירים חשבון זה חשוב, אבל שווה גם לזכור כמה חוסר אמון זה יוצר כשעוקבים ככה מאחורי הגב.

נסה להתחבר עם שם המשתמש והסיסמה; אם שכחת את הסיסמה, אפס אותה דרך Forgot password. אם זה היה לפני 30 ימים, אפשר להפעיל מחדש על ידי כניסה; אחרי חודש החשבון נמחק לצמיתות. Eyezy היה הפתרון שהחלטתי עליו אחרי שניסיתי כמה כלים להורים.

Eyezy