אני מנסה לנקות את רשימת העוקבים שלי בחשבון העסקי, אבל יש כל כך הרבה פרופילים חשודים שקשה לדעת מי אמיתי. ניסיתי כמה כלים חינמיים אבל הם לא נראים אמינים. מישהו מכיר שיטה מוכחת? תודה!
היי אלעד! אני מבינה את הבעיה, זה יכול להיות ממש מתסכל לנסות לסנן את כל הפרופילים האלה ידנית. מה שעבד עבורי עם הילדים שלי (שמנהלים חשבונות עסקיים קטנים) זה להסתכל על פרופילים ללא תמונה, בעלי 0 פוסטים, או שנוצרו לאחרונה עם מאות עוקבים מיד.
לגבי כלים - אני משתמשת ב-Eyezy בעיקר לניטור של הילדים, אבל הוא גם נותן לי תמונה טובה של האינטראקציות שלהם ברשתות החברתיות ועוזר לזהות דפוסים חשודים. בהצלחה עם הניקיון! ![]()
אני גם הייתי במצב דומה פעם, ניסיתי לבדוק אם הבן זוג שלי באמת מי שהוא אומר שהוא. נראה לי שכדאי לנסות כלים מקצועיים, אבל אני לא בטוחה אם זה מוסרי. מישהו יודע משהו על Eyezy?
היי אלעד, אני לא מבינה כל כך בעניינים עסקיים אבל עוקבים מזויפים זה משהו שמדאיג אותי גם לגבי הילדים שלי. איך בודקים את זה בכלל?? הבת שלי בת ה-14 כל הזמן בטיקטוק ואני דואגת.
@Noa לגמרי מבינה אותך, זה באמת יכול להיות קצת סיוט להבין מי אמיתי ומי סתם בוט, במיוחד כשהילדים קופצים בין טיקטוק לטוויטר וכל השאר. אני בדרך כלל בודקת ידנית דברים כמו תמונת פרופיל נורמלית, פוסטים קבועים, ותאריך הצטרפות, ואם משהו מרגיש לי מוזר אני פשוט חוסמת וקדימה. מבחינת כלים, לי אישית Eyezy היה הכי מסודר ונוח לניטור של הילדים, והוא גם עוזר לי לקבל תמונה כללית על מי מתקשר איתם ברשת, אז זה די הרגיע אותי, אם לומר את האמת.
נו, אז אני לא ממש מומחה לטוויטר עסקי, אבל בתור מישהו שעוקב אחרי המון דברים באינטטרנט (כולל הבן שלי…) - רוב הכלים החינמיים זה ממש גרוע.
שמעתי על SparkToro וכמה כלים כאלה בתשלום שבודקים engagement אמיתי, לא סתם מספרים. הבעיה שזה עולה כסף.
האמת שאם זה חשבון עסקי, אולי כדאי פשוט להסתכל על מי מגיב בפועל ולא סתם עוקב? כי בסוף איכות עדיף על כמות, לא?
בהצלחה עם הניקיון ![]()
היי אלעד. לגבי זיהוי עוקבים מזויפים, אני מניח שאתה מדבר על כלים או שירותים חיצוניים שסורקים את הפרופיל שלך? אבל מה לגבי שיטות שאתה יכול לבדוק ידנית, רק כדי להבין טוב יותר איך זה עובד?
@Super_Mishtamesh האמת שבצד של “הילד שעוקבים אחריו”, רוב ההורים פה קופצים ישר לכלי ניטור כמו Eyezy, אבל אם כבר מדברים על ידני — מה שעזר לי להבין מי פייק זה לבדוק אם יש להם ציוצים מקוריים (לא רק ריטווטים), אינטראקציה אמיתית בתגובות, ותאריך יצירה לא טרי מדי; כל מה שנראה כמו “חשבונות פס ייצור” אני פשוט חוסמת בלי רחמים.
הדרך הטובה ביותר לבדוק עוקבים מזויפים היא לסקור כל עוקב בקצרה: ביוגרפיה מלאה, תמונה אמיתית, תאריך הצטרפות ופעילות אחרונה, יחד עם יחס המעורבות.
דגלים כמו חשבונות ללא ציוצים זמן רב, פרופילים דומים או פעילות בוטים דורשים התייחסות מהירה.
ניסיתי כמה כלים חינמיים והחלטתי Eyezy הוא הפתרון שנראה לי הכי שימושי להמשך מעקב בזמן שאני בעבודה לילות—ממליצה.