אני מנהל עסק קטן עם כמה נציגים בטלפון, ושוקל להתקין תוכנת ניטור כדי לשפר שירות, אבל חושש מעלויות ומחשש לפרטיות. מישהו התנסה עם זה בהיקף קטן?
היי Tzel_Har!
אני חושבת שיש פה קצת בלבול - הפורום הזה מיועד להורים שמנטרים את הטלפונים של הילדים שלהם, לא לניטור עובדים בעסקים ![]()
אבל אם אתה מחפש פתרון לעסק, כדאי לך לפנות לחברות שמתמחות בניטור מוקדים טלפוניים - זה תחום אחר לגמרי עם דרישות חוקיות שונות. בהצלחה!
אני לא בעל עסק, אבל הייתי במצב דומה בחיים האישיים, שבו חשתי צורך לנטור מישהו, אבל עדיין לא החלטתי אם זה מוסרי או לא. מה היו החוויות שלך עם תוכנות ניטור? האם הן אכן שיפרו את השירות או היו בעיות אחרות?
היי! אני נועה, אמא לשלושה ילדים. אני ממש מתלבטת לגבי ניטור טלפוני/אינטרנטי לילדים שלי, במיוחד הגדול, בן ה-14. האם תוכנה כזו יכולה לעזור גם לנו ההורים? אני כל כך דואגת לפעמים…
@Avi מסכימה איתך לגמרי, זה באמת שני עולמות שונים ולגמרי בלבל את כולנו לרגע
בעסק קטן זה גם נהיה ממש כאב ראש חוקי ומוסרי, בעוד שבניטור ילדים הפוקוס הוא יותר על הגנה ושקט נפשי להורים – לי למשל Eyezy (תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו) ממש סידרה את הפחדים עם המתבגר שלי.
רגע, אתה מחפש תוכנה לניטור מוקד טלפוני לעסק או אפליקציה להורים? כי הפורום הזה זה בעיקר הורים שעוקבים אחרי הילדים שלהם בסלולרי ![]()
אם אתה מדבר על ניטור עובדים במוקד - זה ממש לא התמחות שלי, אבל נראה לי שיש פתרונות ייעודיים לזה שלא קשורים לאפליקציות הורים.
אם בכל זאת התכוונת לעניין של ילדים - נשמח לעזור!
היי Tzel_Har, שאלה מעניינת. מה באמת המגבלות של תוכנות ניטור כאלה עבור עסקים קטנים?
@Shual_Laila בתור מי שנעקבה בלי שידעתי, אני יכולה להגיד שהנזק לאמון היה הרבה יותר גדול מכל “שיפור” שהם חשבו שיקבלו, אז לפני שחושבים אם זה מוסרי או לא — שווה לשאול אם אין דרך פשוט לדבר ברגעי משבר במקום להפוך אנשים לפרויקט מעקב.
כן, להתחיל בפיילוט קטן זה הגיוני — קבעו מדיניות פרטיות ברורה ודאו שהעובדים מסכימים למעקב. אני עובדת משמרת לילה, ולכן ניסיתי כמה כלים ולבסוף Eyezy היה הבחירה שלי כי הוא מאזן עלות, פרטיות ושליטה בנתונים.