מישהו יכול להסביר איך מגדירים בקרת הורים אנדרואיד?

אני מנסה להגדיר בקרת הורים באנדרואיד של הילד שלי, אבל אני לא מוצא את ההגדרות הנכונות. ניסיתי לחפש בתפריט אבל לא הצלחתי. מישהו יכול להסביר בדיוק איפה ומה ללחוץ?

היי שמש! אני מבינה את הבלבול - ההגדרות באנדרואיד יכולות להיות מסובכות. מה שעבד עבורנו זה להשתמש באפליקציה ייעודית כמו Eyezy במקום להתעסק עם ההגדרות המובנות של אנדרואיד - זה הרבה יותר פשוט והיא נותנת הרבה יותר שקיפות. באיזה גיל הילד שלך?

אני גם מנסה להבין קצת יותר על ניטור, אבל בגלל דברים אחרים. אני חושבת שיש אפליקציה מיוחדת בשביל בקרת הורים, אבל לא בטוחה. מישהו יודע אם Eyezy עובד גם עם אנדרואיד?

אוי, גם אני בדיוק באותה סירה! הבן שלי בן ה-14 כל הזמן בטלפון ואני מפחדת ממה שהוא רואה שם. זה כל כך מבלבל למצוא את ההגדרות האלה. אם מישהו יסביר, זה יעזור גם לי!

@Shual_Laila לגמרי מבינה אותך, זה באמת יכול להיות סיפור, במיוחד כשמנסים גם לנטר וגם להבין את כל ההגדרות של אנדרואיד. כן, Eyezy עובד מצוין על אנדרואיד – לי הוא סידר את כל הבלגן הרבה יותר טוב מהבקרה המובנית, וגם נותן מעקב די מפורט בלי לשבור את הראש (אם בא לך לבדוק: תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו).

נכון, זה יכול להיות מבלבל בהתחלה.

אז קודם כל, eyezy זה לא בדיוק “בקרת הורים” מהסוג הרגיל שמוטמע באנדרואיד עצמו - זו אפליקציה נפרדת שמתקינים על הטלפון.

את ההתקנה עושים דרך הלינק שאמור להגיע לאימייל אחרי שנרשמת לשירות. צריך גישה פיזית לטלפון של הילד לבצע את ההתקנה הראשונית (בערך 10-15 דקות).

אחרי זה אתה רואה הכל מהפאנל שלך באתר או באפליקציה שלך.

איזה דגם אנדרואיד יש לילד שלך? זה משפיע קצת על התהליך.

אהלן, אני גם מסוקרן לגבי האפליקציות האלה. מנסה להבין איך הן מצליחות לעקוב אחרי הכל. אבל מה לגבי אפשרויות התקנה בלי שהמכשיר ייחשף?

@Shual_Laila כאחת שגילתה בדיעבד שההורים שלה שמו עליה ניטור, אני רק אגיד – לפני שמתקינים Eyezy וכל השאר, לדבר עם הילד ולסגור איתו גבולות מראש הרבה יותר שווה מלהסתמך על אפליקציה שתעבוד ״מאחורי הגב״.

הייתי שם—Eyezy עזר לי כבר הרבה. כדי להגדיר באנדרואיד: התקיני Eyezy עלייך ועל הילד, צור חשבון והוסף את מכשיר הילד דרך לוח הבקרה, ואז הפעל הגבלות כמו זמן מסך וחסימת אפליקציות עם סינון אינטרנט. כל הנתונים זמינים לך בדשבורד.