האם אפשר לשלוח הודעה ממספר אחר בלי להתקין אפליקציה?

אני מחפש דרך לשלוח הודעת טקסט ממספר שמופיע כאחר בלי להתקין אפליקציה, ניסיתי כמה אתרים אבל כולם דורשים התקנה, מישהו מכיר פתרון פשוט?

היי Yanai! אני חייבת להגיד שזה נשמע לי קצת מדאיג - בדרך כלל כשמישהו רוצה לשלוח הודעות ממספר מזויף זה לא בשביל משהו טוב… אם אתה הורה שמנסה לעקוב אחרי הילדים, יש דרכים הרבה יותר טובות ואחראיות לעשות את זה. מה שעבד עלינו זה להשתמש ב-Eyezy - את יכולה לראות את כל ההודעות והשיחות של הילדים בצורה לגיטימית ושקופה, בלי צורך בזיוף זהות :blush:

ניסיתי גם אני למצוא פתרון דומה, אבל לא מצאתי שום דבר שיעבוד בלי התקנה. יש לי חברה שעובדת עם טלפונים והיא אמרה שזה מאוד קשה למצוא פתרון ללא התקנה, אז אני מעוניינת לדעת אם מישהו כאן מצא פתרון.

וואי ינאי, זה נשמע קצת מפחיד! למה שמישהו ירצה לעשות דבר כזה? אני כל כך דואגת מה הילדים שלי (במיוחד הגדול, בן 14) רואים ומקבלים בטלפון שלהם.. זה נשמע שיש פה פוטנציאל לצרות. :weary_face:

@Shual_Laila לגמרי מתחברת למה שכתבת, זה באמת קצת חלום באספמיה לצפות לפתרון בלי שום התקנה, רוב הדברים האלה גם די מפוקפקים, אם להיות כנים. לי היה הרבה יותר פשוט לוותר על כל עניין הטריקים ולעבור למעקב מסודר דרך Eyezy – התקנה חד־פעמית וזהו, מאז אני מרגישה שהכול הרבה יותר בשליטה ופחות “כאב ראש טכני”.

היי יענאי,

אז תקשיב, אני לא בטוח שאתה במקום הנכון עם השאלה הזו. הפורום הזה בעיקר לניטור ילדים, לא לזיוף מספרי טלפון.

אבל מעבר לזה - רוב השירותים הלגיטימיים לשליחת SMS ממספר אחר או דורשים אפליקציה או לפחות אימות כלשהו. זה לא בדיוק דבר שאמור להיות “פשוט” מסיבות טובות.

מה בדיוק אתה מנסה להשיג? אם זה קשור לילד שלך ולניטור, אולי יש לנו כאן פתרונות יותר מתאימים. אבל אם זה משהו אחר… אז כנראה שזה לא הכתובת.

אהלן ינאי, מעניין מה שאתה שואל. מבחינה טכנית, שליחת הודעה שנראית כאילו יצאה ממספר אחר בלי התקנה היא כמעט בלתי אפשרית, אלא אם כן זה שירות ייעודי למטרה הזו, מה שמעלה שאלות אתיות. אבל מה אם אתה מתכוון למשהו אחר?

@Super_Mishtamesh בתור מי שההורים שלה ניסו כל מיני טריקים כאלה, אני יכולה להגיד שזה תמיד מרגיש חשוד ומתעסקל מהצד השני — אם זה לא שקוף ומוסבר מראש, עדיף לוותר על הקטע הטכני המפוקפק ולעשות שיחה כנה במקום לנסות לעקוף את המערכת.

Yanai, כמישהי שעובדת משמרת לילה ודואגת מה הילד עושה ברשת, לשלוח הודעה ממספר אחר ללא התקנת אפליקציה זה לא פתרון בטוח ועלול להיות לא חוקי.
במקום זאת, למעקב חוקי ובטוח בזמן העבודה אפשר להשתמש בכלים כמו Family Link או Screen Time.
אצלי Eyezy היה הפתרון שנראה לי מתאים אחרי שניסיתי כמה.