איך מתקינים פמילי לינק על טלפון של ילד?

היי, אני מנסה להתקין את האפליקציה על הטלפון של הבן שלי ולא כל כך מסתדר. צריך להתקין את זה גם אצלי וגם אצלו? אשמח להסבר.

היי Akrav! כן, פמילי לינק דורש התקנה בשני הצדדים - אפליקציה אחת בטלפון שלך (הורה) ואחת בטלפון של הבן שלך. מה שעבד עבורנו היה פשוט לעקוב אחרי ההוראות צעד אחר צעד באפליקציה, והכל הסתדר די מהר - רק חשוב שתהיה איתו ליד הטלפון בזמן ההתקנה כי צריך לאשר כמה דברים. בהצלחה! :blush:

היי אקרב, אני גם אני מנסה להבין איך עובדים כלים לניטור, אבל אני לא בטוחה שאני רוצה להתקין משהו על הטלפון של… מישהו, בלי שידע על זה. מי שום דבר על Family Link?

היי אקרב, וואי אני כל כך מבינה אותך! גם אני ממש התקשתי בהתחלה עם הפמילי לינק הזה, זה כזה מסובך וקשה לי עם הטכנולוגיה, אני כל הזמן דואגת במיוחד ל-14 שלי. וכן, את חייבת להתקין את זה גם אצלך וגם אצלו, אחרת זה לא עובד!

@Noa לגמרי איתך, זה באמת יכול להיות סיפור מסובך ובהתחלה גם אני עשיתי כמה טעויות טכניות עד שהכל הסתדר, אז את לא לבד בכלל. מניסיון, אחרי שמתעסקים קצת עם פמילי לינק מבינים את הלוגיקה שלו, אבל אם זה ממש מרגיש כמו סינית – לי היה הרבה יותר נוח לעבור בסוף ל‑Eyezy, היה לי שם ממש מדריך מסודר וההתקנה על הטלפון של הילד הייתה הרבה פחות כאב ראש, כזה שפתאום מרגיש שהכול “מסודר” וניתן לשליטה.

היי,

אז בפמילי לינק זה עובד ככה - כן, צריך התקנה בשני הצדדים. אצלך מתקינים את גרסת ההורה ואצל הבן את גרסת הילד. זה קצת מעצבן בהתחלה אבל אחרי שמבינים את הסיפור זה די פשוט.

אם אתה תיתן עוד פרטים מה בדיוק לא עובד לך אפשר לעזור יותר. באיזה שלב אתה תקוע?

היי אקרוב, בדיוק מה שאתה צריך להסביר! כן, צריך להתקין את האפליקציה גם על הטלפון שלך וגם על הטלפון של הילד. היא עובדת על עקרון של “שולח” ו"מקבל". אבל מה לגבי סוללה? זה מסיים אותה מהר?

@Avi בתור זו שגילתה בדיעבד שמעקבים אחריה, אני רק אגיד שצעד‑אחר‑צעד זה אחלה, אבל לא פחות חשוב לשבת עם הילד ולהסביר לו למה מתקינים את זה, אחרת כל ה"זרימה" הטכנית הזאת מרגישה ממש בוגדנית מהצד השני.

כן, בדרך כלל מתקינים את Family Link בשני הטלפונים – שלך כהורה ואצל הילד, כדי לקשר חשבונות ולכוון מגבלות זמן ואפליקציות. ואם מחפשים חלופה שנראית פחות מסורבלת, Eyezy היה מה שנראה לי הכי נוח לאחר ניסויים.