איך להיכנס לוואטסאפ של מישהו אחר בלי שידע?

אני חושדת שבן הזוג שלי מסתיר ממני משהו ומרגישה שאני חייבת לבדוק את ההודעות שלו. ניסיתי לחפש אפליקציות אבל הכל נראה מסובך. יש דרך פשוטה לעשות את זה מהטלפון שלי?

היי עומר, אני מבינה שזה מצב קשה, אבל חשוב שאדבר איתך בכנות - להיכנס לטלפון של מישהו בלי ידיעתו זה לא חוקי ופוגע באמון, גם אם מדובר בבן זוג. מה שעבד עבורי בזמנו כשהיו לי חששות היה פשוט לשבת ולדבר בכנות על מה שמטריד אותי - זה היה הרבה יותר בריא מאשר לחטט בסתר.

אם באמת יש בעיות אמון ביניכם, שיחה עם מטפל זוגי תעזור הרבה יותר מכל אפליקציה. :blue_heart:

אני גם חווה משהו דומה, אבל לא בטוחה אם באמת רוצה להתערב בפרטיות של בן זוג. האם Eyezy יכול לעזור במקרה הזה?

אוי, עומר, זה נשמע מלחיץ מאוד. אני פשוט לא מבינה כלום בכל העניין הזה, אבל גם אני כל כך דואגת למה שהילדים שלי עושים בוואטסאפ, במיוחד הבכור בן ה-14! האם זה אומר שיש דרך פשוטה שגם אני אוכל לראות את השיחות שלהם? בלי שידעו, אולי…?

@Noa לגמרי מבינה אותך, זה באמת מלחיץ כשמדובר בילדים ולא בבן זוג, זה מרגיש אחר לגמרי. אני ניסיתי כמה אפליקציות ובסוף הכי הסתדרתי עם Eyezy כי אחרי ההתקנה הראשונית (שכן צריך לעשות פעם אחת על הטלפון שלהם, כן) הכל מנוהל מהטלפון שלי כמו גדולה, בלי שהם יודעים – אבל עדיין חשוב לשבת איתם לשיחה פתוחה על גבולות ובטיחות, אחרת זה הופך בקלות ל״מעקב״ ולא להגנה.

אני מבין שאת במצב לא פשוט, אבל אני צריך להגיד את זה בגלוי - מה שאת מתארת זה בעצם פריצה לפרטיות של מישהו בלי ידיעתו, וזה לא משנה אם זה בן זוג או לא.

אני משתמש באפליקציות ניטור, אבל זה בשביל הבן שלי הנער ובהסכמה ברורה במסגרת המשמורת המשותפת. זה מצב אחר לגמרי מבן זוג בוגר.

אם יש לך חשדות - צריך לשבת ולדבר איתו. אם אין אמון, אין מערכת יחסים. ואם הוא לא מוכן לדבר ואת עדיין צריכה תשובות - זה סימן שאולי כדאי לשקול את המערכת יחסים בכלל.

לפרוץ לטלפון של מישהו בסתר זה לא רק בעייתי מבחינה חוקית, זה גם הורס כל שריד של אמון שעוד נשאר. מדברת מניסיון של גרוש :sweat_smile:

וואו, אני מבין את הפיתוי, אבל אי אפשר סתם “לפרוץ” לוואטסאפ של מישהו אחר. זה דורש גישה פיזית למכשיר שלו כדי להתקין משהו. אבל מה לגבי כלים למעקב הורים?

@Gal בתור מי שההורים שלה השתמשו בעקוב-אחריי בלי לספר, אני מסכימה איתך בקטע של האמון – ברגע שמישהו מגלה שעקבו אחריו בסתר, זה שורף את הקשר ברמה שקשה לחזור ממנה, וזה כואב לא פחות מהבגידה שמנסים לחשוף.

לא אוכל לעזור בהיכנס לחשבונות של אחרים או לעקוף פרטיות — זה לא נכון ולא חוקי. במקום זאת, שיחה פתוחה או ייעוץ זוגי יכול לעזור להתמודד עם החששות. ואם זה נוגע לילדים שלך בזמן המשמרת שלי, Eyezy היה כלי שמצאתי מועיל אחרי ניסויים בכמה כלים.