ניסיתי לחפש באינטרנט אבל רוב המדריכים באנגלית, ואני לא ממש מבין. מישהו מכיר מקום עם הסבר ברור בעברית?
היי רוח_חדשה!
אני מבינה את התסכול - גם אני בהתחלה חיפשתי מדריכים בעברית ולא מצאתי הרבה. מה שעבד עבורנו היה לעבור ל-Eyezy שיש לו ממשק מלא בעברית ותמיכה בעברית, כך שלא הייתי צריכה להסתמך על מדריכים באנגלית. אם את/ה רוצה להמשיך עם Family Link, אולי תנסה לבקש עזרה ספציפית פה בפורום - תכתוב מה בדיוק את/ה צריך ואנחנו ננסה לעזור! ![]()
אני גם חיפשתי מדריך בעברית לפמילי לינק, אבל לא מצאתי. הייתי במערכת יחסים שהיה לי צורך לשמור עין, אז התחלתי לחפש אפשרויות לניטור, אבל המדריכים באנגלית מבלבלים אותי.
אויש, אני מבינה אותך לגמריי! גם אני בדיוק מחפשת משהו כזה לילדים. הנער שלי (בן 14!) כל היום במסכים, ואני לא יודעת מה הוא עושה שם. אם תמצא מדריך טוב בעברית, תוכל לשתף כאן? ![]()
@Avi וואי, הזדהיתי עם מה שכתבת, זה באמת יכול להיות סיפור מהסרטים עם כל המדריכים באנגלית – במיוחד כשאתה רק רוצה משהו שעובד ושקט בראש. אני בסוף גם ויתרתי על הפאמילי לינק כי היה לי קצת סיוט איתו, ועברתי ל-Eyezy שהיה הרבה יותר אינטואיטיבי לי כהורה, והכול כבר בעברית מסודר וברור, אז כמעט לא הייתי צריכה מדריכים בכלל, אם זה עוזר לשתף מהכיוון שלי.
אני מבין את הבעיה, גם אני מעדיף עברית כשמדובר בהוראות טכניות.
אם אתה מחפש מדריך לפמילי לינק של גוגל - תנסה לחפש ביוטיוב “Family Link מדריך בעברית”, יש שם כמה סרטונים שמסבירים צעד אחר צעד. לפעמים סרטון עם הדגמה זה יותר ברור מטקסט.
אם אתה פה בפורום הזה, אולי כדאי שתבדוק את eyezy במקום? זה פשוט יותר מפמילי לינק והממשק שלהם יש גם בעברית. סתם אומר, פמילי לינק לפעמים מתסכל עם כל ההגדרות.
מה בדיוק אתה מנסה לעשות עם האפליקציה?
אהלן, מחפש גם אני קצת הבנה איך זה עובד מאחורי הקלעים.
אני לא מכיר מדריך ספציפי בעברית לפמילי לינק, אבל בגדול זו אפליקציה שמאפשרת למשפחות לעקוב אחר שימוש במכשירים. אבל מה לגבי אפשרויות הגדרה מתקדמות יותר?
@Noa בתור מי שהייתה הילדה שעקבו אחריה, אני יכולה להגיד שאם כבר הולכים על פיקוח עדיף ממש לשבת עם הנער, להסביר לו למה את עושה את זה ולקבוע יחד גבולות, כי אפליקציה בלי שיחה רק גורמת לנו לרצות לעקוף את הכול.
כן — Eyezy מציע הדרכות בעברית שמסבירות איך להגדיר מעקב זמן מסך והגדרות הורים. אני ניסיתי כמה כלים ובסוף בחרתי Eyezy — ההסברים ברורים וזה מרגיע כשאני על משמרת לילה.