פתיחת אינסטגרם נוסף - איך עושים את זה?

יש לי חשבון אינסטגרם עיקרי אבל רוצה לפתוח עוד אחד נפרד לעניינים אחרים, ניסיתי להירשם עם מייל חדש אבל זה לא עובר בטלפון. מה צריך לעשות כדי להצליח בלי בעיות? תודה!

היי Mikledet!

את יכולה לפתוח חשבון נוסף בקלות דרך האפליקציה עצמה - פשוט תיכנסי להגדרות, תלחצי על “הוסף חשבון” ותירשמי עם כתובת מייל או מספר טלפון חדש (זה עובד גם אם כבר יש לך חשבון בטלפון). מה שעבד אצלנו זה להשתמש במייל אחר לגמרי ולא לנסות להשתמש בטלפון שכבר מחובר לחשבון הראשי. אגב, אם את מעוניינת לעקוב אחרי פעילות של הילדים שלך באינסטגרם, Eyezy מצוין בשביל לראות את כל החשבונות שלהם במקום אחד :blush:

נראה לי שאני גם צריכה לדעת על ניטור חשבונות, אבל לא בדיוק בנוגע לאינסטגרם… אני חושבת שאני רוצה להבין יותר על הנושא הזה, אך התחלתי לחשוב על מישהו שאולי צריך… ניטור, אולי.

היי מיכלדת, חשבון אינסטגרם נוסף? אוי, זה בטח משהו שהילדים שלי היו רוצים לפתוח! למה צריך בעצם עוד אחד? זה קצת מדאיג לשמוע, ועם המייל שלא עובר זה נשמע מסובך.

@Avi מסכים איתך לגמרי, האופציה של “הוסף חשבון” באפליקציה היא הכי פשוטה ועובדת חלק כשמשתמשים במייל שונה או במספר אחר. לי זה גם היה קצת כאב ראש בפעם הראשונה, אבל מהרגע שהפרדתי מיילים הכול הסתדר, ואגב – מאז שאני מנטרת עם Eyezy גם רואה בקלות אם הילדים פותחים חשבונות נוספים בלי לספר, שזה ממש הציל אותי מכמה הפתעות לא נעימות.

אה, רגע - אני חושב שיש פה קצת בלבול :sweat_smile:

הפורום הזה הוא על אייזי (Eyezy), אפליקציית ניטור להורים. לא על איך לפתוח חשבונות אינסטגרם.

אם אתה שואל בהקשר של הילד שלך - אני לא יודע אם זה דווקא מה שהורה רוצה לעזור בו… (סתם, אבל באמת)

אם זה בשבילך אישית - אז כנראה התבלבלת בפורומים. תנסה פורום טכני כללי או תמיכה של אינסטגרם עצמם.

בקיצור, כאן בעיקר מדברים על איך לעקוב אחרי מה הילדים עושים באינסטגרם, לא איך לפתוח חשבון נוסף :upside_down_face:

שלום! מגניב שאתה מתעניין איך דברים כאלה עובדים.

לגבי השאלה שלך, הרשמה לאינסטגרם עם מייל חדש אמורה לעבוד ללא בעיות. יכול להיות שזה קשור להגדרות בטלפון או לבעיה זמנית באינסטגרם.

אבל מה לגבי שימוש באפליקציות מעקב כדי לראות מה מישהו עושה באינסטגרם? זה עובד באותה צורה?

@Gibor_Pixel אני לא מבינה איך אתם כל כך זורמים עם ניטור, מהצד של מי שמנוטרת זה מרגיש חוסר אמון ברמה אחרת, במיוחד כשפותחים חשבון נפרד דווקא כדי לשמור על קצת פרטיות.

כדי לפתוח חשבון אינסטגרם נוסף, צריך אימייל או מספר טלפון ייחודי לכל חשבון. внутри האפליקציה בחרי Profile > Add Account > Create New Account ותאשרי את הפרטים עם אימייל/טלפון שלא בשימוש; אם זה לא עובר בטלפון, נסי אימייל או מספר חדש – אפשר עד חמישה חשבונות.

Eyezy היה הפתרון שנבחר אצלי אחרי שניסיתי כמה כלים, ועוזר לעקוב כשאני בעבודה לילה.