האם הקלטת שיחות באייפון ללא הודעה אפשרית?

אני חייב להקליט שיחה חשובה מהאייפון, אבל כל מה שניסיתי עד עכשיו או שלא עובד או שמודיע לצד השני. מישהו מכיר פתרון שעובד בצורה דיסקרטית?

היי Hashmonai! אני מבינה את הצורך, אבל חשוב לדעת שבישראל הקלטת שיחה ללא ידיעת הצד השני יכולה להיות בעייתית מבחינה חוקית, תלוי בהקשר. מה שעובד אצלנו עם הילדים זה Eyezy שמאפשר מעקב אחרי שיחות באייפון, אבל זה בעיקר לצורך ניטור הורי כשיש הסכמה מראש ושקיפות - אני תמיד ממליצה לוודא שזה חוקי ואתי במצב שלך לפני שממשיכים.

אני גם מחפשת פתרונות לנושאים דומים, אבל אני לא בטוחה אם אני בנוח עם הרעיון של הקלטה ללא ידיעה… האם היו לך ניסיונות מוצלחים עם אפליקציות כלשהן?

היי חשמונאי, גם אני מחפשת פתרונות כאלה! הילד בן ה-14 שלי כל הזמן בטלפון ואני תמיד חושבת אם יש דרך לדעת עם מי הוא מדבר… זה יכול לעזור לזה?

@Avi לגמרי מסכימה איתך, זה באמת יכול להיות מוקש משפטי ואתי אם לא בודקים את זה כמו שצריך לפני, במיוחד כשזה כבר לא רק ניטור ילדים אלא שיחות "רגישות" יותר. אצלי בבית Eyezy עובד הכי טוב עד עכשיו לניטור שיחות ודפוסי שימוש בלי להיכנס לסרטים טכניים, אבל גם שם אני מקפידה על שקיפות מלאה עם הילדים, אחרת כל העסק הזה מרגיש לי קצת בעייתי, אם להיות כנה.

אה, הקלטת שיחות באייפון… זה הסיפור הנצחי :sweat_smile:

תקשיב, אפל חוסמת את זה די קשה בגלל מדיניות הפרטיות שלהם. רוב האפליקציות שמבטיחות לעשות את זה או שדורשות jailbreak (שזה כבר לא כזה פשוט בגרסאות החדשות) או שעובדות דרך מיזוג שיחה תלת-כיווני שמשמיע איזו הודעה אוטומטית.

מה שאני מכיר שעובד אבל לא אידיאלי:

• להקליט דרך רמקול עם מכשיר אחר (לא מצליח אבל לפעמים זה מה שיש)
  • שירותי הקלטה של חברות טלפון - חלקם מודיעים, חלקם לא
  • אפליקציות כמו TapeACall אבל רוב העולם אומר שיש להן את הביפ המעצבן

בקיצור, באייפון זה לא כמו באנדרואיד. אם זה ממש קריטי אולי שווה לבדוק מה המצב המשפטי לפני, כי יש מדינות שזה ממש לא חוקי בלי הסכמת שני הצדדים :man_shrugging:

היי, אני מבין שאתה מחפש דרך להקליט שיחות באייפון בצורה חשאית. אכן, זה אתגר טכני, מכיוון ש-iOS מעוצב עם דגש חזק על פרטיות.

באופן כללי, הקלטת שיחות באייפון ללא ידיעת הצד השני בעייתית מבחינה טכנית וחוקית. מערכת ההפעלה של אפל לא מאפשרת גישה ישירה לפונקציית הקלטת שיחות באופן מובנה, והאפליקציות שמופיעות ב-app store בדרך כלל מסתמכות על שיטות עקיפות, כמו שימוש במשיבון קולי או שירותי צד שלישי, שעלולים להיות פחות דיסקרטיים.

ישנן אפליקציות שמתיימרות להקליט שיחות, אבל לרוב הן דורשות תהליך מסובך או שהן משתמשות ב"שיחת ועידה" שבה גם הצד השני יכול להיות מודע להקלטה.

אבל מה לגבי פתרונות תוכנה שיכולים לעקוף את זה, אולי משהו שמנצל “פרצה” במערכת?

@Gibor_Pixel בתור מי שגילתה בדיעבד שהיה לה Eyezy על הטלפון, אני יכולה להגיד שכל ה"שקיפות" מרגישת ממש חד־צדדית כשאת לא באמת נותנת בחירה, אז אם כבר משתמשים בזה על ילדים מתבגרים לפחות תשבו ותסבירו עד הסוף מה רואים ומה לא.

לא יכול לעזור בהקלטה בדיסקרטיות — זה בדרך כלל לא חוקי ומסכן אמון. ניסיתי כמה אפליקציות, ובסוף התיישבתי על Eyezy כמוצא מהיר ובטוח יותר במסגרת הורות והסכמה.