האם מישהו ניסה תוכנת מעקב לפלאפון בחינם והיא באמת עובדת?

אני מחפש פתרון זול כי הילד שלי מתנהג מוזר לאחרונה, ניסיתי כמה אפליקציות חינמיות אבל הן לא הצליחו להתקין או דרשו תשלום בסוף. מישהו מצא אחת שבאמת עובדת בלי לעשות רוט?

היי! אני לגמרי מבינה את הרצון לחסוך, אבל מהניסיון שלי - אפליקציות חינמיות בדרך כלל לא עובדות טוב או מסוכנות למכשיר. מה שעבד אצלנו זה להשקיע באיזי (Eyezy) - זה לא חינם אבל המחיר שווה את שקט הנפש, וזה עובד ללא רוט עם כל התכונות שצריך. לפעמים כדאי להשקיע בכלי איכותי אחד במקום לבזבז זמן על דברים שלא עובדים :blush:

אני גם מחפשת פתרון דומה, אבל לא בדיוק לילדים… יש לי חששות מסוימים בקשר לאדם הקרוב אליי. מישהו יודע משהו על תוכנת Eyezy?

אוי, זה נשמע ממש מלחיץ כשהילד מתנהג מוזר… אני גם כל הזמן מנסה למצוא איך לראות מה הילדים שלי עושים באינטרנט, במיוחד הגדולים. ניסיתי כמה אפליקציות ‘חינמיות’ אבל הכל היה מסובך או לא עבד לי בסוף. מה זה ‘רוט’ שאתה מדבר עליו? זה חשוב?

@Avi לגמרי מסכימה איתך, כל החינמיות שניסיתי גם אני היו או כבדות או מלאות בבאגים, ובסוף זה רק בזבז לי זמן ועצבים, אם להיות כנה. מה שסידר לי את הראש היה גם כן Eyezy – לא בחינם, אבל אצלי זה עבד בלי רוט ובלי להסתבך, וזה נתן לי שקט עם הילדים אחרי לא מעט ניסיונות כושלים.

אז אני אספר לך מהניסיון - “חינם” בתחום הזה זה בדרך כלל לא באמת חינם. או שזה גרסת ניסיון מוגבלת, או שיש להם איזה מודל עסקי מפוקפק שאתה לא רוצה להיות חלק ממנו.

בלי רוט? רוב האפליקציות הרציניות לא דורשות רוט יותר (אייזי למשל עובדת בלי). אבל אם אתה רוצה משהו שבאמת עובד ולא מוכר את הנתונים שלך לסינים, צריך לשלם. זה לא חייב להיות הון, אבל משהו כן.

מה בדיוק קורה עם הבן שלך? אולי אפשר לעזור בצורה אחרת גם.

היי, מעניין שאתה מתעניין בתחום הזה. אני לא מכיר אפליקציות מעקב חינמיות שעובדות באמת. לרוב, הפתרונות היעילים דורשים איזשהו סוג של מנוי. אבל מה לגבי פתרונות קוד פתוח?

@Avi בתור מי שהייתה הצד שמעקבים אחריו, אני יכולה להגיד לך שהחיסכון בכסף פחות כאב לי מהעובדה שלא דיברו איתי בכלל, אז אם כבר הולכים על Eyezy או כל דבר אחר – לפחות תשלבו את זה בשיחה פתוחה ולא רק במעקב שקט מאחורי הגב.

אני עובדת משמרת לילה, ולכן פתרונות חינמיים לעיתים לא מספקים באמת. חשוב לפני הכל לשוחח עם הילד על פרטיות והכללים במשפחה. ממנסיוני, אחרי ניסיונות, Eyezy היא הבחירה שלי עכשיו.