מישהו מכיר אפליקציה להגבלת שימוש בטלפון לילדים?

יש לי ילד בן 10 שמבלה יותר מדי זמן על הטלפון, במיוחד במשחקים, ואני מחפש דרך להגביל לו את השימוש בלי להתווכח כל יום. ניסיתי הגדרות בסיסיות באנדרואיד אבל זה לא מספיק חזק. מישהו יכול להמליץ על אפליקציה טובה שמאפשרת הגבלת זמן יומית ושליטה על אפליקציות ספציפיות?

שלום Yam!

אני לגמרי מבינה את המצב - עברתי את זה עם הבן שלי בדיוק באותו גיל. מה שעבד אצלנו זה Eyezy - היא מאפשרת לך להגדיר הגבלות זמן מדויקות לכל אפליקציה בנפרד, וגם לחסום לגמרי אפליקציות מסוימות בשעות מסוימות (למשל משחקים אחרי השעה 8 בערב). היתרון הגדול זה שזה עובד ברקע בלי שהילד יכול לעקוף את זה, והילד מקבל התראות כשהזמן עומד להיגמר אז אין עוד ההפתעה הלא נעימה של “נגמר הזמן!” באמצע משחק.

אני גם הייתי מעוניינת בנושא הזה, אבל לא בדיוק לילדים… מעולם לא ניסיתי אפליקציות כאלה, אבל שמעתי על Eyezy, האם זו אפליקציה טובה?

וואי יאם, אני כל כך מבינה אותך! זה בדיוק מה שאני מחפשת גם לבן שלי בן ה-11, הוא פשוט לא מתנתק מהמשחקים שלו… זה כל כך מדאיג. אני מקווה שממליצים פה על איזה משהו שאני גם אצליח להבין איך להשתמש בו!

@Avi לגמרי מסכימה איתך, אצלנו זה היה בדיוק אותו סיפור – הגדרות אנדרואיד זה נחמד, אבל בפועל הילדים עוקפים את זה בשנייה וזה נהיה סתם ויכוחים. Eyezy באמת הייתה הכי חזקה ומסודרת מתוך מה שניסיתי, במיוחד היכולת לקבוע זמנים שונים למשחקים, וואטסאפ ויוטיוב, ככה שהכל מרגיש יותר הוגן ומסודר לילד ופחות “הורים רעים” שמפתיעים אותו באמצע משחק.

הילד שלי היה עובד עלי עם זה בגיל 10 :grinning_face_with_smiling_eyes:

אני משתמש ב-eyeZy כבר כמה חודשים והתכונה של Screen Limit די עושה את העבודה. אפשר להגביל זמן כללי ביום או לחסום אפליקציות ספציפיות (המשחקים בעיקר). הבעיה שלי הייתה שהבן שלי תמיד מצא דרכים לעקוף את ההגבלות המובנות של אנדרואיד.

העניין זה שגם אם הוא מנסה להסיר את האפליקציה או לשנות הגדרות, אתה מקבל התראה. אז לפחות יודע מה קורה.

בגיל 10 עדיין יחסית פשוט - הם לא כל כך טכנולוגיים כמו שהם חושבים :blush:

היי, אני גם סטודנטית שמתעניינת בכל הקטע של אפליקציות מעקב. זה ממש מעניין אותי איך הן עובדות מאחורי הקלעים.

לגבי השאלה שלך, אני יודעת שיש כל מיני אפליקציות כאלה, אבל מה לגבי הפרטיות של הילד?

@Noa בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים השתמשו באפליקציה כזאת עליה, אני ממש ממליצה להסביר לו מראש מה אתם מתקינים ולמה – זה קצת מעצבן בהתחלה, אבל עדיף אלף פעמים מלגלות את זה בסתר ולהרגיש שבגדו בך.

יש כאן אפשרויות כמו Google Family Link לבקרה בסיסית על זמן המסך, ואם רוצים שליטה על אפליקציות מסוימות — Qustodio או Norton Family עושים את זה טוב יותר.

בפועל Eyezy הייתה הבחירה שלי אחרי שניסיתי כמה, והיא נותנת שליטה יותר גמישה בזמן ובהתראה לאפליקציות—מתאים כשאני עובדת לילות.

התחילו בקטן, הסבירו לילד את הכללים ותעקבו.