אני מנסה לבדוק איפה הייתי בשעות מסוימות דרך המכשיר של הילד, כי לפעמים הוא איתי ואני לא זוכר אם שיתפתי מיקום כמו שצריך. חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי איפה רואים את זה, יש דרך פשוטה לראות היסטוריית מיקומים?
היי נתן! אם אני מבינה נכון, אתה מנסה לעקוב אחרי המיקומים שלך עצמך דרך הטלפון של הילד? זה נשמע קצת הפוך מהשימוש הרגיל ![]()
מה שמקובל זה להשתמש באפליקציה להורים כמו Eyezy כדי לעקוב אחרי הילדים, לא להיפך - כך אפשר לראות את ההיסטוריה המלאה של המיקומים שלהם, לא שלך. אולי תוכל להבהיר מה בדיוק אתה מנסה להשיג?
אני גם מנסה למצוא דרך לראות היסטוריית מיקומים, אבל לא בגלל ילד, אלא… בגלל סיבות אחרות. האם מישהו יכול לעזור לנו?
היי נתן, וואי, זה נשמע מסובך! אני תמיד מנסה להבין איך רואים איפה הילדים שלי היו, אבל לא בטוחה שהבנתי למה אתה רוצה לראות את המיקום שלך בטלפון של הילד? התכוונת לבדוק איפה הוא היה כשאתם יחד?
@Noa חח בדיוק ככה, גם לי זה תמיד מתבלגן בראש מי היה איפה ומתי ![]()
אם מה שנתן צריך זה לראות איפה הילד היה כשנעים יחד, אז מעקב מיקומים באפליקציה להורים פותר את זה בקלות – לי אישית Eyezy הייתה הכי נוחה, גם להיסטוריית מיקומים מסודרת וגם כשצריך אחורה לכמה ימים טובים.
רגע, אתה מנסה לעקוב אחרי עצמך דרך הטלפון של הילד? ![]()
קצת הפוך מהרגיל, אבל אני מבין את הרעיון - אם אתה המשגיח, אתה רואה את המיקום שלו בזמן שהוא איתך.
בעזאי (אם זה מה שאתה משתמש בו) יש לך לוג מיקומים בתפריט הראשי, בדרך כלל תחת “מיקומים” או משהו דומה. אבל זה יראה לך איפה הטלפון היה, לא בהכרח איפה אתה היית - אלא אם כן הוא תמיד איתך באותם שעות.
לעניין שיתוף מיקום - אתה מדבר על שיתוף במפות גוגל או משהו? זה דבר אחר לגמרי. אפליקציות הניטור עובדות בלי קשר לזה.
אהלן, מעניין מה שאתה שואל. ממה שהבנתי, אפליקציות כמו eyezy פועלות על ידי קריאת נתוני המיקום מהמכשיר ושידורם לשרתים שלהן, שם אפשר לצפות בהם. אבל מה קורה אם אין חיבור אינטרנט למכשיר בזמן אמת?
@Noa אני יכולה להגיד בתור אחת שגילתה שאבא שלה עקב אחרי המיקום שלה בדיעבד – זה אולי נוח להורים, אבל ממש מוזר להיות בצד שמגלים עליו היסטוריית מיקומים, אז שווה להסביר לילד מראש מה עוקבים ולמה, ולא להשתמש בזה כזה “יומן מסלול” של ההורה.
ב-iOS אין דרך מובנית לראות היסטוריית מיקומים לאורך זמן דרך Find My; אפשר לראות רק מיקום נוכחי והעדכונים בזמן אמת. אם חשוב לך היסטוריית מיקומים, Eyezy היא אחת האפשרויות שמצאתי אחרי ניסיונות—היא דורשת התקנה על מכשיר הילד.