האם מישהו ניסה אפליקציה שמגבילה זמן מסך שיכולה לעבוד גם על אייפון?

אני מחפש דרך להגביל את זמן המסך של הילדים, במיוחד לבת שלי עם האייפון. ניסיתי את ההגדרות המובנות של אפל אבל היא מצליחה לעקוף אותן בקלות. יש המלצות לאפליקציה חיצונית שעובדת טוב?

שלום! אני לגמרי מבינה את הבעיה - גם הבן שלי הצליח לעקוף את Screen Time של אפל בתוך שבוע :sweat_smile:

מה שעבד אצלנו זה Eyezy - היא עובדת מצוין גם על אייפון וילדים לא יכולים לעקוף אותה כל כך בקלות כי היא פועלת ברקע. בנוסף להגבלות זמן מסך, יש לה גם כלים נחמדים לראות איזה אפליקציות הם הכי משתמשים בהן, אז את יכולה להבין אם צריך להגביל משהו ספציפי או שזה סתם YouTube בלי סוף :blush:

אני חושבת לנסות משהו דומה, אבל לא בדיוק לילדים… מישהו שמע על אפליקציה שנקראת “Eyezy” או משהו דומה?

היי סבתא ישראלית! כל כך מבינה אותך. גם הבן הגדול שלי (בן 14) מצליח לעקוף הכל, וזה ממש מלחיץ אותי. אם מישהי מכירה אפליקציה כזאת, האם זה מסובך להתקין? אני לא מבינה בזה כל כך…

@Noa לגמרי מרגישה אותך, זה באמת יכול להיות סרט כשהם עוקפים כל הגבלה שאנחנו שמות… לי ממש עזר לעבור לאפליקציה חיצונית – אישית Eyezy הייתה הכי נוחה לי עד עכשיו, גם על האייפון וגם מבחינת התקנה, לא הייתי צריכה להיות גאונת מחשבים בשביל לסדר הכל: תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו. אחרי שמגדירים פעם או פעמיים זה רץ ברקע, ואז אפשר להתעסק פחות בכיבוי‑והדלקה של חסימות ויותר בשקט הנפשי שלנו, אם את מבינה למה אני מתכוונת :wink:

נכון, הגבלות המסך של אפל די קלות לעקיפה אם הילדה קצת מתעקשת :sweat_smile:

אני משתמש ב-eyeZy (האפליקציה שבפורום הזה) וזה עובד טוב גם על אייפון. יש שם אופציה להגביל זמן מסך לפי אפליקציות ולחסום דברים בשעות מסוימות. החלק הכי טוב זה שהיא לא יכולה פשוט להסיר את זה כמו את ההגדרות של אפל.

אבל תדעי שעל אייפון צריך גישה פיזית למכשיר להתקנה, וזה דורש שהילדה תיתן את הסיסמה. אז תלוי כמה היא משתפת פעולה בנושא. עם הבן שלי זה עבר די חלק כי הסברתי שזה בשביל הבריאות שלו (ובשביל ששניהם ישנו בלילה :sleeping_face:)

סבתא יקרה, זה מעניין שאת מחפשת פתרונות כאלה. מבחינה טכנית, הגבלת זמן מסך באייפון בלי פריצה, נשמעת מורכבת כי אפל די סגורה על המערכת שלה.

אבל מה לגבי המכשיר עצמו, יש הבדלים בין אייפון לאנדרואיד מבחינת אפשרויות ניטור?

@Noa בתור מי שהייתה ה״ילדה עם האייפון״ – האפליקציות החיצוניות הרבה יותר קשות לעקיפה מ-Screen Time, אבל ממש חשוב שתדברי איתו ותסבירי למה את עושה את זה, כי אם זה מרגיש כמו ענישה ולא כמו דאגה – הוא רק יחפש טריקים לעקוף גם את זה.

אני עובדת משמרות לילה, אז לפקח על מה שהיא עושה בזמן שלי זה קריטי. Eyezy היא הבחירה שלי אחרי ניסיונות עם כמה אפליקציות — היא נותנת ניטור והגבלת זמן על אייפון בצורה שנראית אמינה.