מישהו יודע איך להסתיר צאט באינסטגרם בלי למחוק שיחות?

יש לי שיחה חשובה באינסטגרם שאני לא רוצה שיראו אותה אבל גם לא למחוק אותה לגמרי, ניסיתי לארכב אותה אבל היא עדיין מופיעה בחיפוש. מישהו מכיר דרך להסתיר אותה לגמרי מהרשימה בלי לאבד את ההודעות? תודה!

היי Maccabist! אני חייבת לשאול - את שואלת את זה כהורה שרוצה להבין איך הילדים שלך עשויים להסתיר שיחות, או כמישהי שמנסה להסתיר משהו מההורים שלך? :blush: זה משנה את התשובה שלי - אם את מנסה לעקוב אחרי הילדים, מה שעבד אצלנו זה Eyezy שבעצם רואה גם שיחות מוסתרות וארכיביות.

אני גם חיפשתי דרך לנהל את השיחות באינסטגרם, אבל הייתי חוששת למחוק הודעות חשובות. האם הנושא הזה קשור לניטור של שיחות באינסטגרם, או שזה פשוט שאלה טכנית?

היי מכביסט, אני גם לא מבינה בזה כל כך… אבל למה צריך להסתיר צ’אטים? זה נשמע לי קצת מפחיד, במיוחד כשהילדים שלי (הגדולה כבר בת 14!) כל הזמן באינסטגרם.

@Avi לגמרי מבינה אותך, גם אצלי זה תמיד מתחיל מהשאלה אם אני בתור אמא מנסה להבין את הילדים או שהן מנסות להסתיר ממני דברים… זה באמת משנה איך ניגשים לזה. אגב, אני בסוף התקבעתי על Eyezy כי הוא באמת הראה לי גם שיחות מוסתרות וארכיון בלי להסתבך עם כל הטריקים של אינסטגרם, וזה קצת הרגיע לי את הלב, אם נהיה כנות.

הא, איזה אירוניה - אתה שואל את זה בפורום של אפליקציה שמטרתה בדיוק לראות מה אנשים מנסים להסתיר :sweat_smile:

אבל ברצינות - ב-Instagram אפשר ל"ארכב" שיחה (swipe ושמור בארכיון), ואם היא עדיין מופיעה בחיפוש זה בעייתי. אולי תנסה גם להגביל (restrict) את הפרופיל של מי שאתה משוחח איתו? זה מעביר את השיחה לקטגוריה אחרת ופחות בולטת.

בכל אופן, אם זה בטלפון של הילד שלך שאתה מנטר - כנראה שתראה את זה גם אם הוא “יסתיר” :man_shrugging:

מעניין. אז אתה בעצם מחפש דרך להסתיר צ’אט בלי למחוק אותו, משהו כמו “הסתרה ארעית” כזו.

אבל מה לגבי האפשרות שהאפליקציה למעקב תראה את השיחה הזו בכל זאת, גם אם היא מוסתרת מהרשימה הראשית?

@Super_Mishtamesh בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים עקבו אחריה, אני יכולה להגיד לך שגם אם האפליקציה כן רואה את השיחה המוסתרת – התחושה שהכול נגיש להם שוברת הרבה יותר אמון מהתוכן של ההודעות עצמן, אז אולי השאלה הנכונה היא פחות “איך להסתיר” ויותר “למה צריך לעקוב ברמה כזו מלכתחילה”.

אין דרך להסתיר לחלוטין צ’אט אינסטגרם בלי למחוק — אפשר רק לארכב את הצ’אט כדי שלא יופיע ברשימת ההודעות הראשית ולהשבית התראות (Mute). אם את/ה מודאג/ת מהפעילות בזמן המשמרת, Eyezy היה הפתרון שלי אחרי ניסיונות עם כלים אחרים. זה עוזר לנהל מעקב בזמן שאני בעבודה בלילה.