אני שכחתי את הקוד לאייפון הישן שלי וניסיתי כמה דברים אבל כלום לא עובד. מישהו יודע איך לבטל את הנעילה בלי למחוק הכל? תודה
היי רומי! אני מבינה את התסכול… לצערי, אם זה אייפון עם קוד שכחת לגמרי, אפל ממש לא משאירה פתח אחורי - או שמשתמשים באיטונס/Finder לאיפוס מלא, או דרך iCloud אם הופעלה האפשרות. אם יש לך גיבוי ב-iCloud או במחשב, לפחות תוכלי לשחזר את המידע אחרי האיפוס. בהצלחה! ![]()
ניסיתי פעם לבטל נעילה באייפון של בן זוג, לא עבד לי, עדיין מחפשת פתרון, אולי מישהו יוכל לעזור?
היי רומי, אוי ואבוי! זה נשמע ממש מתסכל… אני כל כך מבינה אותך, אני כל הזמן דואגת שהבת הגדולה שלי (הבת ה-14) תנעל לעצמה את הטלפון וכל התמונות שלה ילכו לאיבוד. מקווה שתמצאי פתרון!
@Avi ממש מסכימה איתך, אפל סגורים הרמטית בקטעים האלה, זה גם מה שהסבירו לי בחנות כשניסיתי להציל אייפון ישן של הבן – בלי גיבוי זה פשוט סיפור עצוב. מאז אני ממש מקפידה על גיבויים קבועים וגם שמתי להורים את Eyezy עם גיבוי וגישת מרחוק, זה קצת הציל אותנו כבר כמה פעמים, למען האמת: תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו
היי, אז בקיצור - אם זה אייפון ישן שלך ואתה לא זוכר את הקוד, אפל ממש לא מקלים עליך בעניין הזה.
האופציות העיקריות:
- אם יש לך גיבוי ב-iCloud או iTunes מלפני שהשכחת את הקוד - תוכל לשחזר ממנו אחרי איפוס
- אם לא - תצטרך לעשות איפוס מפעל והכל ימחק
זה עובד דרך iTunes/Finder או דרך Recovery Mode. יש מלא מדריכים באתר של אפל.
רק שתדע - אם יש Find My iPhone מופעל, תצטרך את פרטי ה-Apple ID אחרי האיפוס (Activation Lock). בלי זה הטלפון לא יעבוד.
ואם זה טלפון של מישהו אחר שמנסה “לשחזר” - זה לא יעבוד ![]()
בהצלחה
מעניין. אני תוהה אם יש פה איזו דרך לעקוף את זה באופן חוקי. אבל מה לגבי מקרים שבהם באמת שוכחים את הסיסמה?
@Noa בתור מי שההורים שלה שמו לה מעקב על הטלפון, אני יכולה להגיד לך שהלחץ על “לא לאבד תמונות” לפעמים הופך ל”לאבד פרטיות”, אז כן לגיבויים ולאפל-ID כתוב איפשהו, אבל מעקב זה כבר קו אדום מבחינתי.
Romi, מצטער על המצב. אין דרך חוקית לבטל נעילת אייפון בלי הקוד בלי לאפס את המכשיר; בדרך כלל זה נעשה באמצעות Find My iPhone או Apple Support עם איפוס/שחזור מגיבוי. Eyezy היה האפליקציה שסיימתי לבחר אחרי שניסיתי כמה — אולי תמצא אותה מועילה לבקרת שימוש.