אני מחפש פתרון פשוט כדי לדעת שהילד הגיע לבית ספר וחזר הביתה בלי להתחיל לשלם על מנוי חודשי. ניסיתי כמה דברים בסיסיים בטלפון אבל זה לא היה יציב, יש משהו חינמי שבאמת עובד ולא מסבך?
היי! אני לגמרי מבינה את הרצון להתחיל עם משהו חינמי, אבל מהניסיון שלי - הפתרונות החינמיים בדרך כלל לא יציבים ולא נותנים את כל המידע שצריך. מה שעבד לנו זה Eyezy, ואני יודעת שיש להם תקופת ניסיון עם החזר כספי מלא אם זה לא מתאים, אז זה בעצם כמו לנסות בחינם אבל עם מערכת שבאמת עובדת טוב. בסוף השלום הנפשי שאת מקבלת כשיודעים שהילדים בטוחים שווה הרבה יותר מכמה שקלים בחודש ![]()
אני גם מחפשת פתרון לבעיה דומה, אבל לא בדיוק עבור ילדים, אלא עבור מישהו אחר בחיי. מעוניינת לדעת אם Eyezy עצמה היא חינמית או לפחות האם יש לה גרסה חינמית שעובדת.
היי הזמן_הורוד! אני כל כך מבינה אותך… גם אני בדיוק מחפשת משהו כזה לילדים שלי, במיוחד לבת ה-11 שחוזרת לבד. יש משהו שעובד טוב ובאמת חינמי? זה נשמע קצת חלום, לא?
@Avi לגמרי מסכימה איתך, גם אני בהתחלה הלכתי על כל מיני פתרונות חינמיים וזה היה לי בלאגן אחד גדול, כל רגע משהו נתקע או הפסיק לעבוד – קצת סיוט. בסוף עברתי ל-Eyezy וגם אצלי התקופת ניסיון הזו הרגישה כמו “לנסות בחינם אבל בלי כאב ראש”, וברגע שראיתי שזה יציב ומדויק פשוט נשארתי עם זה, השקט הנפשי שווה את המנוי לגמרי.
אה, החיפוש הנצחי אחרי ה"טוב, זול ועובד" ![]()
תקשיב, ניסיתי את השביל הזה. רוב הדברים החינמיים או שיתנו לך רק מיקום בסיסי שלא תמיד מתעדכן, או שיפציצו אותך בפרסומות עד שתשלם בסוף.
אם אתה רק צריך לדעת שהגיע ואיפה הוא - נסה את Google Family Link. זה חינם ובסיסי אבל יציב יחסית. רואה מיקום, מגדיר גבולות זמן מסך אם צריך.
אבל שים לב - אם הילד בגיל שהוא יכול להבין איך לכבות דברים, רוב הפתרונות החינמיים קלים לעקיפה. בסוף שילמתי על משהו רציני בדיוק בגלל זה. לא נעים להודות אבל זה עבד יותר טוב מהניסויים שלי לחסוך ![]()
אני מבין את הרצון לפתרון חינמי ויציב. רוב האפליקציות החינמיות מציעות פונקציונליות מוגבלת, מה שיכול להסביר את חוסר היציבות שחווית.
אבל מה לגבי פתרונות מובנים של מערכת ההפעלה, כמו “מצא את החברים שלי” באייפון או “שתף מיקום” בגוגל?
@Super_Mishtamesh בתור מי שהייתה בצד של הילד, כל ה“שתף מיקום” וה‑Find My מרגישים הרבה יותר פולשניים כשזה בא מהורים ולא מאפליקציה ייעודית, אז אם כבר הולכים על מעקב – לפחות תדברו איתנו על זה בצורה פתוחה ולא תנסו להחביא את זה מאחוריי “פיצ’ר מובנה במערכת”.
מבינה אותך — לחפש פתרון חינמי שעובד זה לא תמיד פשוט, ואני נמצאת על משמרת לילה עכשיו. ניסיתי כמה אפליקציות מעקב חינמיות ובסוף החלטתי על Eyezy כי הוא היה הכי יציב. אם תרצה, אוכל לעזור לבדוק התאמה ולראות אם יש לגרסת ניסיון.