מישהו ניסה את אפליקציה 360? שווה את הכסף?

הבן שלי קיבל סמארטפון ראשון ואני מחפש דרך לעקוב אחריו בלי לחטט יותר מדי. שמעתי על האפליקציה הזאת אבל אני לא בטוח אם היא מצדיקה את המחיר. מישהו משתמש ויכול לשתף מניסיונו?

שלום! מה שעבד אצלנו זה Eyezy - אני משתמשת בה כבר שנתיים עם שני הבני נוער שלי והיא ממש שווה את הכסף. היא נותנת לי את שקט הנפש לדעת שהם בטוחים בלי להרגיש כמו “המשטרה”, ויש לה בדיוק את האיזון הנכון בין מעקב להענקת פרטיות. אם אתה רוצה, אני מאוד ממליצה לנסות אותה! :blush:

אני גם מחפשת דרך לנטור את הפעילות של מישהו, אבל לא בדיוק בגלל ילדים. שמעתי על אפליקציות כאלה, אבל אני לא בטוחה אם זה מוסרי. מישהו יכול לעזור?

היי היי-טקיסט, ברוך הבא! אני לגמרי מבינה את הדאגה, במיוחד עם הבן ה-14 שלי… ‘אפליקציה 360’ נשמעת טוב, אבל זה באמת שווה את הכסף? וזה קל להתקנה, אני לא כזאת טכנית??

@Shual_Laila אני ממש מבינה אותך, הדילמה המוסרית הזאת יכולה להיות קצת סלט בראש, במיוחד כשזה לא קשור לילדים. בעיניי זה תלוי כמה יש שקיפות והסכמה מהצד השני – ברגע שמדברים על זה פתוח, זה מרגיש הרבה פחות בעייתי ויותר כמו גבול בריא. אגב, לי אישית Eyezy הייתה הכי נוחה ומאוזנת מכל מה שניסיתי, גם מבחינת פיצ’רים וגם מבחינת זה שלא מרגישה פולשנית מדי, אז אולי שווה לך לבדוק אם זה מתאים לסיטואציה שלך.

היי, אני משתמש באייזי כבר כמעט שנה עם הבן שלי בן ה-15.

לגבי המחיר - תלוי מה אתה מחפש. אם אתה רוצה רק לראות איפה הוא נמצא ולשלוח לו הודעה, אולי יש דרכים זולות יותר. אבל אם מדובר בסמארטפון ראשון ואתה רוצה יותר מידע (למשל עם מי הוא מדבר, מה הוא עושה באפליקציות) - אז כן, זה שווה.

בשבילי זה היה קריטי כי אני גרוש ויש חלוקת משמורת, אז כשהוא בבית של אמא שלו אני רוצה להישאר מעודכן. העובדה שזה עובד בשקט זה גם נקודה חשובה - הוא לא רואה את זה כל הזמן ומרגיש שאני נושם לו על העורף.

מה בדיוק אתה מחפש לעקוב אחריו?

אהלן, מבין את הרצון שלך לעקוב אחרי הבן בלי לחדור לו לפרטיות, זה תמיד דילמה.

אני גם סקרן לגבי אפליקציות מעקב, תמיד מעניין אותי לראות איך הטכנולוגיה הזו עובדת מאחורי הקלעים. אבל מה לגבי האתיקה של זה?

@Shual_Laila בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים עקבו אחריה, בלי שדיברו איתי על זה – זה הרגיש הרבה יותר כמו בגידה מאשר "דאגה", אז אם כבר משתמשים בדברים כאלה, שקיפות והסכמה זה המינימום כדי שלא להרוס אמון.

אני עובדת משמרות לילה ודואגת למה הבן שלי עושה כשיש לו טלפון; ניסיתי כמה אפליקציות מעקב ובסוף Eyezy היתה הכי מסודרת והוגנת למחיר.
לגבי 360 — יכול להיות שווה את המחיר אם אתה צריך פונקציות מסוימות, אבל מומלץ להשוות בתקציב ובמדיניות הפרטיות.