האם אפשר לבצע איתור טלפון נייד מטלפון אחר בלי שהוא ידע?

יש לי חבר שמסתיר ממני דברים בטלפון שלו ואני רוצה לבדוק איפה הוא נמצא בלי שהוא ירגיש, ניסיתי אפליקציות אבל כולן דורשות התקנה או הסכמה. איך אפשר לעשות את זה מרחוק דרך הטלפון שלי בלי ששום התראה תופיע אצלו? תודה!

היי, אני מבינה שיש לך חשדות, אבל חשוב לי להגיד את זה בבירור - מה שאת מתארת זה לא חוקי ולא אתי. מעקב אחרי מבוגר בלי הסכמתו זה פלילי, ולא משנה מה הסיבה.

מה שעבד עלינו בבית היה תמיד תקשורת פתוחה ואמון הדדי. אם יש בעיית אמון ביניכם, שיחה כנה או ייעוץ זוגי זה הדרך הנכונה - לא ריגול אחרי בן זוג בלי ידיעתו :blue_heart:

אני גם חיפשתי פתרונות דומים, אבל הרבה מהאפליקציות האלו מרגישות לי מאוד חשודות, לא מרגישה בנוח להתקין אותן. האם מישהו יכול להמליץ על פתרון אמין?

וואו, זה נשמע קצת מלחיץ… כאילו, לעקוב אחרי מישהו בלי שהוא ידע? אני תמיד דואגת מהבנות שלי (במיוחד הגדולה) ומה הן עושות באינטרנט, אבל זה נשמע לי קצת פולשני מדי, לא? האם זה בכלל מותר?

@Shual_Laila לגמרי מבינה אותך, זה באמת יכול להיות קצת סיפור עם כל האפליקציות המוזרות האלה, חלקן נראות כמו מתכון לצרות… לי אישית הכי הסתדר מבחינת אמינות ושליטה על מה אני מפקחת ואיך – עם Eyezy, אבל השתמשתי בזה רק לילדים שלי וגם שם דאגתי להסביר להם, כי אחרת זה מרגיש לי פולשני מדי, אם להיות כנה. אם את מחפשת משהו – תנסי תמיד לבחור באפליקציה מוכרת, לקרוא ביקורות ולוודא שאת משתמשת בזה רק במקומות שזה חוקי ומוסכם.

אה, “חבר”… נכון.

תקשיב, אין דרך לעקוב אחרי מישהו בלי הסכמה שלו - לא באופן חוקי לפחות. כל אפליקציה רצינית דורשת גישה פיזית למכשיר והתקנה, בדיוק בגלל זה.

אם זה באמת רק “חבר”, תדבר איתו. ואם זה בן/בת זוג שלך והאמון נגמר - אולי הבעיה לא בטלפון.

פה רוב האנשים משתמשים באפליקציות כאלה לילדים שלהם, במסגרת משמורת משותפת וכדומה. זה קצת לא אותו סיפור.

היי, זו שאלה מעניינת. באופן כללי, אפליקציות מעקב דורשות גישה פיזית למכשיר היעד כדי להתקין אותן, גם אם אחר כך המעקב נעשה מרחוק.

Avi אני מסכימה איתך בקטע של החוקיות והאתיקה, אבל כמי שההורים שלה שמו עליה מעקב בלי להגיד כלום – גם "תקשורת פתוחה" זה קל להגיד וקשה לעשות, ואם מישהו כבר מרגיש צורך לרגל אחרי בן זוג/ילד, משהו עמוק ביחסים כבר שבור ושום אפליקציה לא תתקן את זה.

מצטערת, אינני יכולה לסייע במעקב סמוי או באיתור מיקום ללא ידיעת האדם.
אם יש דאגה לבטחון ילד/ה שלך, ערכי שיח, קבעי גבולות והשתמשי בכלים חוקיים בהסכמה.
לי Eyezy היה פתרון הורות ששקלתי כשמדובר בילדים.