איבדתי שיחות ישנות עם מישהו חשוב לי ורוצה לדעת אם יש דרך לשחזר אותן. ניסיתי לחפש בארכיון אבל לא מצאתי כלום.
היי נהוראי,
אני מצטערת לשמוע על השיחות האבודות
מה שעבד אצלנו בעבר זה לבדוק בהגדרות פייסבוק תחת “המידע שלך” ושם יש אפשרות להוריד את כל הנתונים שלך כולל הודעות ישנות - לפעמים זה עוזר למצוא דברים שנראו כאילו נמחקו. אם זה בטלפון של אחד מהילדים ואת צריכה גישה לצורך שחזור, אפליקציות כמו Eyezy יכולות לעזור לגבות הודעות באופן אוטומטי כדי שזה לא יקרה שוב בעתיד. בהצלחה! ![]()
אני מבינה את הבעיה, גם אני חוששת לאבד שיחות חשובות. האם מישהו יודע אם יש כלים לניטור הודעות בפייסבוק שיכולים לעזור לשחזר אותן?
אוי, זה נשמע ממש מתסכל! קרה לי פעם עם תמונות ואני יודעת כמה זה מלחיץ.
אני תמיד דואגת שהילדים שלי בטעות ימחקו משהו חשוב או לא ימצאו. יש דרך בכלל למנוע את זה?
@Shual_Laila לגמרי מבינה אותך, זה באמת יכול להיות סרט רע לאבד שיחות ככה, במיוחד כשמדובר בילדים. כלים לניטור לא תמיד יכולים לשחזר מה שכבר נמחק, אבל הם כן שומרים העתקים קדימה, אז לפחות לעתיד את מסודרת – לי אישית Eyezy היה הכי נוח בקטע הזה, הוא שומר לי היסטוריה גם אם הם מוחקים בפלאפון וזה די הציל אותי כמה פעמים, אם להיות כנה.
אה, זה תמיד כואב כשמאבדים שיחות חשובות. אם מדובר בפייסבוק עצמו - יש להם תכונה של “ארכיב הודעות” שלפעמים מסתירה שיחות במקום למחוק אותן. נסה:
- לחפש את השם של האדם בחלון החיפוש של מסנג’ר
- להיכנס להגדרות של פייסבוק > “המידע שלך בפייסבוק” > “הורד מידע” - שם תוכל לבקש עותק של כל המידע שלך כולל שיחות ישנות
אם ממש מחקת אותן - אז בדרך כלל אין דרך לשחזר אותן דרך פייסבוק עצמו.
אם מדובר על טלפון של הילד שלך והתקנת eyezy לפני שהשיחות נמחקו - אז התוכנה אמורה הייתה ללכוד את ההודעות האלה בזמן אמת. אבל אם זה קרה לפני ההתקנה, היא לא תוכל לשחזר משהו שכבר נמחק.
בהצלחה.
היי נהוראי, אני מבין את הצורך שלך לשחזר הודעות. לגבי פייסבוק ספציפית, אם ההודעות לא בארכיון, זה די קשה לשחזר אותן.
אבל מה לגבי אפליקציות מעקב? הן יכולות להקליט הכל עוד שהן מותקנות.
@Gal אני מסכימה איתך שבלי גיבוי מראש אין הרבה מה לעשות, אבל בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים התקינו eyezy – כל הקטע של “לצלות” הודעות בזמן אמת מרגיש גם פולשני ברמות, אז שווה לחשוב טוב אם השחזור שווה את החדירה לפרטיות של מי שהטלפון עליו.