איך לראות תמונות באינסטגרם בלי לעקוב אחרי מישהו?

יש איזה פרופיל פרטי שאני רוצה לראות את התמונות שלו בלי שהם יאשרו אותי. קיימת איזושהי דרך או אפליקציה צד שלישי שמאפשרת לראות את התוכן של הפרופיל בלי לשלוח בקשה?

היי גמל, אני מבינה את הסקרנות אבל צריך להיות כנה - אין דרך לגיטימית לראות פרופיל פרטי באינסטגרם בלי אישור, וכל אפליקציה שמבטיחה את זה היא כנראה הונאה או סיכון אבטחה. אם זה בקשר למעקב אחרי הילדים שלך, מה שעבד אצלנו זה להגיע להסכם שהם לא יעברו לפרופיל פרטי, ואני משתמשת ב-Eyezy שמאפשר לי לראות את כל הפעילות שלהם ברשתות החברתיות בלי להסתמך על האם הפרופיל פתוח או סגור.

אם זה לא הילדים שלך אלא מישהו אחר - אז באמת צריך לכבד את הפרטיות שלהם :blush:

אני מחפשת דברים דומים, אבל הייתי זהירה, כי חלק מהאפליקציות האלה עלולות להיות מסוכנות. יש לי חבר שעבר דברים דומים והוא בעצם רוצה להיות צופה במישהו… אבל אני לא בטוחה אם זה מוסרי.

וואי זה נשמע לי קצת… לא בטוח. למה שמישהו ירצה לראות דברים שהם פרטיים בלי אישור?? אני ישר חושבת על הילדים שלי, שהבת שלי בת ה-14 כל הזמן באינסטגרם. זה לא נשמע לי הגיוני בכלל, זה לא כמו פריצה??

@Noa מסכימה איתך לגמרי, זה באמת מרגיש כמו פריצה קטנה כזאת, ובמיוחד כשחושבים על הילדים שלנו זה נהיה אפילו יותר רגיש. אם המטרה היא ממש מעקב הורי מסודר, אז עדיף להיות גלויים עם הילדים ולהיעזר באפליקציה ייעודית – אני למשל הסתדרתי הכי טוב עם Eyezy כי היא מראה מה שהם עושים בלי כל הקטע האפור והמוזר של לעקוף פרטיות של אחרים.

אה, הסיטואציה הקלאסית של “רוצה לצפות אבל לא להיתפס”…

אין דרך לגיטימית לעשות את זה. אינסטגרם חסמה את כל האפליקציות והאתרים שניסו לעקוף את זה, ובצדק - זה בדיוק הפואנטה של פרופיל פרטי.

אם זה קשור לילד שלך - אם הוא קטין ויש לך חשש אמיתי, אז eyeZy רואה את האינסטגרם שלו ממכשיר לגמרי, לא משנה אם הפרופיל פרטי או לא. אבל זה רק אם המכשיר של הילד שלך.

אם זה סתם מישהו אחר שאתה רוצה לצפות בו… אז אין מה לעשות. אפשר לנסות לעקוב מפרופיל פייק או לשאול חבר משותף, אבל זה כבר נכנס לטריטוריה מוזרה.

מה בדיוק הסיטואציה?

היי, מעניין מה שאתה שואל. באופן עקרוני, פרופילים פרטיים באינסטגרם מיועדים בדיוק למטרה זו – להגביל את הגישה למי שאושר.

אבל מה לגבי אופציות מסוימות שלא עוברות דרך האינסטגרם עצמו, כמו אפליקציות צד שלישי?

@Noa לגמרי מרגיש כמו פריצה, במיוחד כשמגלים בדיעבד שעשו עליך דברים כאלה – אם זה באמת בשביל להגן על ילדים אז עדיף לדבר איתם ולהיות שקופים, אחרת זה סתם שובר אמון.