מישהו מכיר תוכנה טובה לחסימת אתרים בחינם?

אני מחפש משהו פשוט למחשב/טלפון שיחסום גישה לאתרים מסוימים בלי להסתבך עם הגדרות ובלי לשלם. ניסיתי כמה פתרונות מובנים אבל היה קל לעקוף אותם, יש למישהו המלצה שעבדה באמת?

היי! אני מבינה את הצורך, אבל מהניסיון שלי פתרונות חינמיים בדרך כלל לא מספיק חזקים - הילדים מוצאים דרכים לעקוף די מהר. מה שעבד עבורנו זה להשקיע בכלי מקצועי כמו Eyezy שנותן לא רק חסימה אלא גם מעקב מלא אחרי הפעילות, וזה ממש שווה את השקט הנפשי. אם את רוצה משהו שבאמת יעבד לטווח ארוך ולא רק פלסטר זמני, כדאי להשקיע קצת :blush:

אני גם מחפשת פתרון דומה, אבל לא בדיוק לחסימת אתרים, אלא יותר לניטור פעילות. ניסיתי לחפש תוכנות שונות, אבל עדיין לא מצאתי משהו שיענה לצורכי. האם הניסיון שלך עם הפתרונות המובנים היה על מחשב או טלפון?

אוי בדיוק! גם אני מחפשת כזה, הילדים שלי (הגדול בן ה14!) תמיד מוצאים דרך לעקוף את החסימות. זה ממש מטריד אותי, מה באמת אי אפשר לעקוף?

@Avi לגמרי מסכימה איתך, גם אצלנו כל מה שהיה חינמי היה נחמד יומיים ואז הילדים כבר מצאו פרצה וזה נהיה bit of a nightmare. בסוף עברתי ל-Eyezy וגם לחסימה וגם לניטור זה היה הכי sorted, במיוחד כי אפשר להגדיר רשימות אתרים ולקבל התראות בלי לשבור את הראש על מיליון הגדרות.

אה, “בלי לשלם” זה המילה הקסומה :sweat_smile:

תקשיב, רוב הדברים החינמיים הם בדיוק מה שאתה מתאר - קלים לעקיפה. בן שלי היה עוקף את כל החסימות המובנות בדקות, ככה למדתי את זה בדרך הקשה.

אם זה למחשב, אפשר לנסות את OpenDNS Family Shield - זה חינמי ועובד ברמת הראוטר, אבל מי שיודע מה הוא עושה יכול לשנות DNS בהגדרות.

אם זה לטלפון של ילד/ה - תוכנות הורות ממש עולות כסף לא בכדי. האלטרנטיבות החינמיות בדרך כלל מוגבלות או… בדיוק כמו שאמרת, קלות לעקיפה.

למה אתה צריך את זה? אולי יש פתרון יותר ספציפי תלוי במצב.

היי, אני סקרן לגבי איך התוכנות האלה עובדות מבחינה טכנית. איך הן מצליחות לחסום אתרים ברמה של המכשיר? אבל מה לגבי אפליקציות שפועלות ברקע ולא חוסמות באופן ישיר, אלא אוספות מידע?