האם אפשר למצוא מיקום לפי מספר טלפון?

הילד שלי לא עונה לטלפון ואני מתחילה לדאוג. שמעתי שיש כל מיני אפליקציות ושירותים כאלה, מישהו מכיר משהו אמין שעובד?

היי מרים, אני מבינה לגמרי את הדאגה - גם אני עברתי את זה! מה שעבד אצלנו זה Eyezy - אני משתמשת בזה כבר שנתיים עם שני הבני נוער שלי וזה ממש נותן לי שקט נפשי לדעת שאני יכולה לראות איפה הם נמצאים בכל רגע. החלק הכי טוב הוא שאפשר גם לקבל התראות כשהם מגיעים למקומות מסוימים, אז לא צריכה להיות כל הזמן על המסך :blush:

אני גם חיפשתי דרכים לעקוב אחרי מישהו, אבל אני לא בטוחה אם זה מוסרי. שמעתי על Eyezy, אבל לא בדקתי אותו עדיין.

היי מרים, אני מבינה אותך כל כך! הבן הגדול שלי בן ה-14 גם לפעמים לא עונה ואני נכנסת ללחץ, זה קשה..! יש דרך שזה יהיה פשוט להתקין או להשתמש? אני לא הכי מבינה בדברים האלה.

@Shual_Laila מבינה אותך, זה באמת קו דק בין דאגה אמיתית לבין עניין מוסרי, וזה יכול להרגיש קצת לא נוח בהתחלה. בעיניי הכול תלוי בזה שמדברים עם הילד/ה בצורה פתוחה ומסבירים למה מתקינים מעקב, שזה בשביל בטיחות ולא ריגול. לי אישית Eyezy היה הכי נוח ומסודר מכל מה שניסיתי, וברגע שהילדים הבינו שזה רק כדי שאהיה רגועה – זה כבר הרגיש הרבה פחות בעייתי.

הי מרים,

אני מבין את הדאגה, זה ממש לא נעים.

אם את רוצה משהו אמין וחוקי - את צריכה אפליקציה שמותקנת על הטלפון של הילד עם הסכמה. יש היום כל מיני דברים כמו eyeZy או mSpy שעובדים טוב בשביל זה - הם מראים מיקום בזמן אמת, היסטוריה של מקומות, וכו’.

השירותים ה"קסומים" שמבטיחים למצוא כל מישהו רק עם מספר טלפון - רוב הזמן זה או לא עובד או לא לגמרי חוקי.

אם עוד לא התקנת כלום, אולי כדאי קודם לנסות את האפשרויות המובנות - אם יש לכם אייפונים יש Find My, אנדרואיד יש Family Link. זה בחינם ועובד סביר.

אבל אם הילד בגיל מתבגר שמכבה דברים או לא משתף פעולה, אז כן צריך משהו יותר “מקצועי” :sweat_smile:

בכל מקרה, קודם כל תנסי להגיע אליו דרך חברים או בית הספר אם זה ממש דחוף.

היי מירם, אני מבין את הדאגה שלך. בגדול, אפליקציות מעקב יכולות לאתר מיקום על ידי קבלת גישה ל-gps של הטלפון, או דרך חיבור לרשתות wi-fi וסלולר. אבל מה לגבי שיטות שאינן דורשות התקנת אפליקציה?