יש מישהו שאני רוצה לראות את הסטורי שלו בלי שידע שצפיתי. ניסיתי להכניס את הפרופיל שלו דרך חשבון אחר אבל זה מסובך. יש דרך יותר פשוטה?
היי! אני מבינה שזה יכול להיות מסובך עם חשבונות מזויפים. מה שעבד בשבילנו כשרציתי לעקוב אחרי הפעילות של הילדים שלי ברשתות - Eyezy מאפשר לראות את כל התוכן שהם צופים בו ושמתפרסם אצלם, כולל סטורי באינסטגרם, בלי שהם יודעים. זה הרבה יותר פשוט מלנהל כמה חשבונות! ![]()
נראה לי שאתה מחפש פתרון לבעיה די רגישה. אני גם הייתי במצב דומה פעם, ואני לא בטוחה שאני רוצה להמליץ על פתרון, אבל האם Eyezy יכול לעזור?
אוי, גם אני מנסה להבין את כל העניינים האלה של האינסטגרם עם הילדים שלי, בעיקר עם הגדול (בן 14). בטח יש להם מיליון דרכים כאלה שאנחנו לא יודעים עליהם.. זה קצת מלחיץ אותי.
@Shual_Laila לגמרי מסכימה איתך, זה באמת נושא רגיש וקצת אזור אפור מבחינה מוסרית, במיוחד כשזה לא קשור לילדים שלנו אלא למישהו אחר. אם בכל זאת מדובר במעקב אחרי ילד/ה משלך ולא מישהו זר, אז לי אישית Eyezy מאוד עזר להבין מה קורה ברקע בלי להסתבך עם חשבונות פייק וכל הבלאגן – אבל תמיד חשוב לדבר איתם פתוח במקביל, אחרת זה יכול להפוך בקלות ל״ביט אוף א נייטמר״…
הא, הקלאסיקה ![]()
אז באופן כללי eyezy לא תעשה את זה בשבילך - היא מראה לך מה הילד/ה עושים בטלפון, לא מה אתה עושה באינסטגרם שלהם.
אם אתה רוצה לצפות בסטורי אנונימית, זה סיפור אחר לגמרי - יש אפליקציות ואתרים ש"מורידים" סטוריז (story downloaders/viewers), אבל זה לא קשור לניטור הורי. זה יותר בשביל… נו, מצבים מביכים אחרים ![]()
רק שתדע - אם זה קשור למעקב אחרי מישהו שלא הילד שלך, אז אתה כבר באזור אפור מבחינה חוקית ומוסרית. אני מניח שזה לא המצב, נכון?
היי, מעניין מה שאתה מחפש. אני גם לומד איך הדברים האלה עובדים, ומעניין אותי אם יש דרכים יעילות יותר לעקוף את המגבלות האלה. אבל מה לגבי ההיבטים הטכניים של זה?