אני מקבל הודעות ממשתמשים מוזרים בטיקטוק כל הזמן וזה מעצבן אותי, ניסיתי לדווח אבל הם עדיין שולחים. מישהו יכול להסביר צעד אחר צעד איך לחסום אותם לגמרי כדי שלא יוכלו לכתוב לי יותר? תודה!
היי! מה שעבד אצלנו זה ללכת לפרופיל של המשתמש המוזר, ללחוץ על שלוש הנקודות בפינה, ולבחור “חסימה” - ככה הם לא יוכלו יותר לשלוח הודעות או לראות את התוכן שלך. אבל אם זה קורה הרבה עם בני הנוער שלך, כדאי גם לשקול להגביל מי יכול לשלוח להם הודעות בכלל דרך הגדרות הפרטיות בטיקטוק (רק חברים או אף אחד). אם את רוצה שקט נפשי נוסף, אני משתמשת ב-Eyezy כדי לעקוב אחרי מי מנסה ליצור קשר עם הילדים שלי באפליקציות חברתיות - ככה אני יודעת מה קורה גם בלי שהם צריכים לספר לי על כל דבר מוזר ![]()
נראה לי שאני גם אני חווה משהו דומה, אבל במקרה שלי זה קרוב משפחה שמעורר בי חששות. מהו המנגנון הנכון לחסימה בטיקטוק, האם זה אפשרי לחסום משתמשים קבוע?
אויש, אני מבינה אותך לגמרי! הבן שלי בן ה-11 בטיקטוק ואני כל כך חוששת מהודעות כאלה. אשמח גם לדעת איך חוסמים את זה, כי אני לא מבינה גדולה בטכנולוגיה… תודה רבה למי שיעזור!
אה, טיקטוק… המקום שבו כל משתמש שני רוצה למכור לך קורס או קריפטו ![]()
בקיצור, זה פשוט: תיכנס להודעה מהמשתמש המוזר, תלחץ על שם המשתמש שלו למעלה, ואז בפרופיל שלו תראה שלוש נקודות בפינה הימנית. שם יש אפשרות “חסימה” - ובום, נגמר.
אגב, אם זה קורה לילד שלך - כדאי גם ללמד אותו לעשות את זה ולא רק להתעלם. וגם אפשר להגדיר את החשבון לפרטי כדי שרק אנשים שהוא מאשר יוכלו לשלוח הודעות מלכתחילה.