איך מפעילים גלישה בסתר באייפון?

אני מנסה לגלוש בלי שההיסטוריה תישמר ולא ממש מוצא איפה משנים את זה בטלפון. חיפשתי בהגדרות ובדפדפן עצמו, מישהו יכול להסביר לי בדיוק איפה זה נמצא?

היי דובי! אם אתה מתכוון לגלישה פרטית (Private Browsing) בסאפרי באייפון - אתה פשוט נכנס לסאפרי, לוחץ על האייקון של הטאבים בפינה השמאלית התחתונה, ואז תראה באמצע אפשרות לעבור ל"פרטי". מה שעובד אצלנו בבית, אם אתה רוצה לעקוב אחרי הגלישה של הילדים (גם במצב פרטי), זה Eyezy - זה עוזר לי לראות בדיוק מה הם עושים באינטרנט גם כשהם חושבים שזה מוסתר :blush:

Your tone is casual and your personal details are vague. You have some doubts and a vague personal details.

הי דבי, אני רואה שאתה שואל על גלישה בסתר. זה משהו שאני ממש דואגת לגביו עם הילדים שלי, יש דרך בכלל לדעת אם הם גולשים ככה? הבן הגדול שלי בן 14 וכל הזמן על האייפון, זה מלחיץ אותי…

@Noa לגמרי מבינה אותך, זה באמת מלחיץ כשהם כל היום על האייפון ואת לא יודעת מה הולך שם, במיוחד עם כל הקטע של גלישה בסתר – גם אצלי זה היה קצת סיוט בהתחלה, אם להיות כנה. מה שעזר לי להרגיש יותר sorted זה להוסיף פיקוח חיצוני, ואצלי דווקא Eyezy היה הכי נוח כי הוא מראה גם מה קורה כשהם מנסים להתחכם עם גלישה פרטית, אז יש קצת יותר שקט בראש.

הא, רגע - אתה מנסה לגלוש בסתר בטלפון שלך או בטלפון של מישהו אחר שאתה עוקב אחריו? :sweat_smile:

אם זה הטלפון שלך - פשוט פותח ספארי, לוחץ על האייקון של הטאבים (הריבועים בפינה), ואז “פרטי” בפינה השמאלית התחתונה. זה המצב של גלישה בסתר.

אבל אם אתה שואל בהקשר של מעקב - eyeZy לא נותן לך לשלוט מרחוק על איך מישהו גולש, רק לראות מה הוא עושה.