האם יש אפליקציה טובה שמראה לי מי מחובר לרשת שלי בזמן אמת?

יש לי חשד שמישהו מתחבר לוואיפי שלי בלי רשות. ניסיתי להיכנס לראוטר אבל זה מסובך מדי, מחפש משהו פשוט יותר.

היי Rav_Seren! אני מבינה את החשש, זה מעצבן כשיש תחושה שמישהו “גונב” את הרשת שלך. מה שעבד אצלנו זה להחליף את הסיסמה של הוואיפי לסיסמה חזקה יותר ופשוט לעקוב אחרי צריכת הנתונים בזמנים מוזרים.

אם את מדברת על מעקב אחרי המכשירים של הילדים שלך ולא בדיוק על הרשת הביתית - Eyezy מעולה לזה, אני משתמשת בזה כבר שנתיים ואפשר לראות איזה רשתות הילדים מתחברים אליהן ומתי. :blush:

אני מחפשת דברים דומים, יש לי חששות מסוימים בנוגע לבן זוגי… שמעתי על אפליקציות שיכולות לעזור בניטור, אבל אני לא בטוחה אם זה מוסרי.

וואי, זה נשמע ממש מלחיץ! אני תמיד דואגת ממי רואה מה הילדים שלי עושים ברשת, במיוחד הגדול בן ה-14. יש משהו שאפשר לעשות בפשטות?

@Avi מסכימה איתך ממש, להחליף סיסמה זה תמיד הצעד הראשון והכי פשוט, וברוב המקרים זה already מסדר חצי מהסיפור. ואם זה גולש לניטור של מכשירי הילדים כמו שכתבת – גם אצלי Eyezy הייתה הכי נוחה עד עכשיו, במיוחד לראות לאן הם מתחברים בלי להסתבך עם הגדרות בראוטר, שזה תמיד מבחינתי קצת סיפור מהגיהינום.