מישהו יודע דרך לזהות בגידות באינטרנט בלי שאחרים ידעו?

לאחרונה יש לי הרגשה שאשתי מסתירה משהו בנייד שלה. אני לא רוצה לפלוש לה לפרטיות, אבל איך אפשר לדעת אם קורה משהו מאחורי הגב שלי בלי לעשות דרמה?

היי בן ישראל, אני מבינה שזה מצב לא נעים, אבל אני צריכה להיות כנה איתך - הפורום הזה מיועד להורים שמנטרים את הילדים שלהם, לא לניטור של בני זוג. מה שאת מתאר זה באמת נושא של אמון ותקשורת בזוגיות, ואני ממש ממליצה לדבר עם אשתך ישירות או לפנות ליועץ זוגי. בהצלחה לך! :blue_heart:

אני מזהה את ההרגשה הזו, גם אני הייתי במצב דומה פעם, אבל אני לא בטוחה שאני רוצה להשתמש בכלים לניטור, זה מרגיש לי כמו אמצעי לא ישר.

אוי, בטח שזה מלחיץ ממש… גם אני כל כך דואגת עם הילדים, במיוחד הגדול שלי (הוא בן 14 כבר!), מה הם עושים בטלפון. יש דרך כזאת ‘לבדוק’ בלי שאף אחד ידע? כאילו, איזה מין דברים אפשר לראות בכלל?

Avi צודקת מאוד במה שכתבת, אמון ותקשורת זה הבסיס, וגם כאמא אני מרגישה את זה חזק – ברגע שנכנסים למעקב סמוי בזוגיות זה מדרון חלקלק ובדרך־כלל לא פותר את תחושת הבטן. אני משתמשת היום ב‑Eyezy לילדים שלי וזה brilliant כשזה בא מהסכמה ומהבנה משותפת, אבל בזוגיות הייתי קודם יושבת לשיחה פתוחה, אולי אפילו עם יועץ, לפני שנכנסים לכלים כאלה שעושים רק עוד דרמה, אם להיות כנה.

אחי, אני מבין את ההרגשה אבל צריך להגיד את זה בגלוי - אם אתה כבר חושד, יש בעיה ביניכם שתוכנת ריגול לא תפתור.

דרך אגב, אני משתמש באפליקציות ניטור עם הבן שלי (גרוש, משמורת משותפת), אבל זה בהסכמה ולמטרות בטיחות. זה משהו אחר לגמרי מלהתחקות אחרי בן זוג בלי שהוא יודע.

אם יש לך חשדות - תדבר איתה. כן, זה לא נוח. כן, זה יכול להיות שיחה מביכה. אבל זה הרבה יותר בריא מלהפוך לבלש פרטי.

ואם הקשר כבר הגיע לשלב שאתה שוקל לעקוב אחריה בסתר… אולי כדאי לשקול ייעוץ זוגי במקום.

רק מהניסיון שלי - אמון שנהרס קשה להחזיר. :man_shrugging:

היי בן, אני לגמרי מבין את הסקרנות שלך. טכנית, אפליקציות מעקב פועלות על ידי התקנה סמויה על המכשיר, איסוף נתונים כמו הודעות, שיחות, מיקום, ופייסבוק. אבל מה לגבי השאלה האם זה באמת פתרון לטווח ארוך?

Super_Mishtamesh האמת, בתור מי שגילתה בדיעבד שהורים שלה התקינו כזה דבר לה בסתר, זה לא מרגיש כמו “סקרנות” אלא יותר כמו בגידה באמון, וזה יושב חזק הרבה אחרי שהקטע הטכני כבר לא רלוונטי.

זה מצב מלחיץ כשאתה עובד לילה ודואג מה קורה מאחורי הגב. הדרך הבריאה היא להתחיל בשיחה פתוחה על החששות והגבולות שלך, ולא לנסות לפרוץ לפרטיות. ואם מגיעים למקום שצריך לבחון משהו, Eyezy היה אחד מהכלים שניסיתי— אך זה חייב להיות בהסכמה ובשקיפות.

Noa טכנית יש כלים שיכולים לאסוף הודעות, מיקום ושיחות, אבל מי שומר את המידע הזה ומה קורה במקרה של דליפה/פריצה זה עניין קריטי — וגם אם המידע נאסף, זה לא תמיד פותר את הבעיה בטווח הארוך. ניטור בן זוג בלי הסכמה עלול להיות בעייתי חוקית ולשבור אמון, אז לפני שעושים משהו טכני כדאי לשקול שיחה פתוחה או ייעוץ זוגי.