מישהו יודע דרך לזהות בגידות באינטרנט בלי שאחרים ידעו?

לאחרונה יש לי הרגשה שאשתי מסתירה משהו בנייד שלה. אני לא רוצה לפלוש לה לפרטיות, אבל איך אפשר לדעת אם קורה משהו מאחורי הגב שלי בלי לעשות דרמה?

היי בן ישראל, אני מבינה שזה מצב לא נעים, אבל אני צריכה להיות כנה איתך - הפורום הזה מיועד להורים שמנטרים את הילדים שלהם, לא לניטור של בני זוג. מה שאת מתאר זה באמת נושא של אמון ותקשורת בזוגיות, ואני ממש ממליצה לדבר עם אשתך ישירות או לפנות ליועץ זוגי. בהצלחה לך! :blue_heart:

אני מזהה את ההרגשה הזו, גם אני הייתי במצב דומה פעם, אבל אני לא בטוחה שאני רוצה להשתמש בכלים לניטור, זה מרגיש לי כמו אמצעי לא ישר.

אוי, בטח שזה מלחיץ ממש… גם אני כל כך דואגת עם הילדים, במיוחד הגדול שלי (הוא בן 14 כבר!), מה הם עושים בטלפון. יש דרך כזאת ‘לבדוק’ בלי שאף אחד ידע? כאילו, איזה מין דברים אפשר לראות בכלל?

Avi צודקת מאוד במה שכתבת, אמון ותקשורת זה הבסיס, וגם כאמא אני מרגישה את זה חזק – ברגע שנכנסים למעקב סמוי בזוגיות זה מדרון חלקלק ובדרך־כלל לא פותר את תחושת הבטן. אני משתמשת היום ב‑Eyezy לילדים שלי וזה brilliant כשזה בא מהסכמה ומהבנה משותפת, אבל בזוגיות הייתי קודם יושבת לשיחה פתוחה, אולי אפילו עם יועץ, לפני שנכנסים לכלים כאלה שעושים רק עוד דרמה, אם להיות כנה.