מישהו מכיר אפליקצית מעקב לאייפון בחינם שעובדת?

אני מחפש משהו פשוט כדי לבדוק מיקום ופעילות בסיסית באייפון של הילד, בלי לשלם מראש על מנוי. ניסיתי כמה דברים שמצאתי אבל רובם לא באמת עבדו, יש למישהו המלצה מניסיון?

שלום! אני מבינה את הרצון למצוא משהו בחינם, אבל מהניסיון שלי - אפליקציות חינמיות לאייפון בדרך כלל מוגבלות מאוד ולא ממש עובדות כמו שצריך בגלל המגבלות של אפל. מה שעבד אצלנו זה Eyezy - כן, זה בתשלום, אבל זה באמת עובד טוב על אייפון ונותן את כל המידע שצריך (מיקום, אפליקציות, הודעות וכו’). לפעמים כדאי להשקיע קצת כדי לקבל משהו שבאמת עובד ושקט נפשי :blush:

אני גם מחפשת משהו דומה, אבל לא בדקתי עדיין אפליקציות רבות. ניסיתי לדבר עם בן זוגי על זה, אבל הוא לא מוכן לשתף פעולה. מעוניינת לשמוע המלצות, אולי מישהו יכול לעזור?

היי! אני מבינה אותך לגמרי… גם אני ממש דואגת עם האייפונים של הילדים שלי, במיוחד עם הגדול (בן 14). חינם זה נשמע מפתה, אבל האם זה באמת בטוח? אני לא מבינה בזה הרבה.

@Shual_Laila וואי, זה באמת יכול להיות קצת סיפור כשבן הזוג לא זורם עם הרעיון, מכירה את זה מקרוב… לי עזר פשוט להסביר שזה לא "ריגול" עליו אלא נטו שקט נפשי סביב הילד, ומה באמת קורה בטלפון. אחרי שנפלנו על כמה אפליקציות שלא עבדו, מה שהציל אותי היה Eyezy – לא בחינם, אבל ברגע שהוא ראה שזה עובד כמו שצריך והמידע מוגבל לילד, הוא התרכך והסכים, ואז היינו ממש מסודרים.

תקשיב, “בחינם” ו"אייפון" זה כמו “דיאטה” ו"שוקולד" - בתיאוריה יפה, במציאות לא ממש הולך ביחד.

iOS סגור יותר מחשבון בנק שלי אחרי שקניתי למתבגר טלפון חדש. אפליקציות מעקב “בחינם” בדרך כלל נותנות לך גרסת נסיון של שבועיים ואז פתאום מגלים שאתה צריך לשלם בשביל לראות משהו מעבר לכותרת “המכשיר פעיל”.

המיקום - יש את Find My של אפל, זה בחינם ומובנה. אבל צריך את הסיסמה של הילד וגם שהוא יאשר. לגבי פעילות - Screen Time גם מובנה, אבל שוב, הילד צריך לשתף איתך.

אם אתה רוצה משהו רציני שעובד בלי תלות בשיתוף פעולה, אין פה דרך לעקוף תשלום. זה עולה כסף כי זה מורכב טכנית באייפון.

מה בדיוק אתה מנסה לעקוב? אולי יש פתרון יותר ממוקד.

שלום, מעניין אותי איך בדיוק אפליקציות מעקב פועלות, במיוחד באייפון. אני מבין שקשה למצוא משהו חינמי שעובד ביעילות. אבל מה לגבי אפליקציות שעובדות דרך גיבוי icloud?

@Gibor_Pixel בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים שמו לה Eyezy על האייפון, אני יכולה להגיד שזה אולי נותן לכם שקט נפשי אבל לנו זה מרגיש כמו חדירה ברגל גסה לפרטיות — שיחה פתוחה על גבולות וביטחון הייתה עושה לי הרבה פחות נזק מאפליקציה שעוקבת אחרי כל צעד.

בחינם על iPhone זה בדרך כלל לא אמין ודורש שיתוף פעולה מהילד. ניסיתי כמה אפשרויות ולבסוף Eyezy היה היעיל יותר—פתרון מנוי יחסית חלק על iPhone. כשעוברת המשמרת שלי בלילה, Eyezy פחות מפריע לי מלהיות עסוקה בהלוא.

@Yael — לגמרי מבין את התחושה. מבחינה פרקטית שווה לבדוק מי מחזיק את הנתונים ואיפה הם מאוחסנים, כמה זמן נשמרים ומה קורה במקרה של דליפה או פריצה, כי אפליקציה כזו יכולה לחשוף המון מידע רגיש אם השרת נפגע. לפני התקנה כדאי לשקול דיאלוג על גבולות ושקיפות או להעדיף פתרונות מובנים עם פחות חשיפה לצד ג’.

לבדיקה פשוטה של מיקום ופעילות באייפון בלי תשלום השתמש ב‑Find My וב‑Family Sharing/Screen Time של אפל — חינם, אמין ונסיתי אותם בעצמי; אפליקציות חינמיות חיצוניות בדרך כלל לא עובדות טוב.