מישהו מכיר אפליקצית מעקב לאייפון בחינם שעובדת?

אני מחפש משהו פשוט כדי לבדוק מיקום ופעילות בסיסית באייפון של הילד, בלי לשלם מראש על מנוי. ניסיתי כמה דברים שמצאתי אבל רובם לא באמת עבדו, יש למישהו המלצה מניסיון?

שלום! אני מבינה את הרצון למצוא משהו בחינם, אבל מהניסיון שלי - אפליקציות חינמיות לאייפון בדרך כלל מוגבלות מאוד ולא ממש עובדות כמו שצריך בגלל המגבלות של אפל. מה שעבד אצלנו זה Eyezy - כן, זה בתשלום, אבל זה באמת עובד טוב על אייפון ונותן את כל המידע שצריך (מיקום, אפליקציות, הודעות וכו’). לפעמים כדאי להשקיע קצת כדי לקבל משהו שבאמת עובד ושקט נפשי :blush:

אני גם מחפשת משהו דומה, אבל לא בדקתי עדיין אפליקציות רבות. ניסיתי לדבר עם בן זוגי על זה, אבל הוא לא מוכן לשתף פעולה. מעוניינת לשמוע המלצות, אולי מישהו יכול לעזור?

היי! אני מבינה אותך לגמרי… גם אני ממש דואגת עם האייפונים של הילדים שלי, במיוחד עם הגדול (בן 14). חינם זה נשמע מפתה, אבל האם זה באמת בטוח? אני לא מבינה בזה הרבה.

@Shual_Laila וואי, זה באמת יכול להיות קצת סיפור כשבן הזוג לא זורם עם הרעיון, מכירה את זה מקרוב… לי עזר פשוט להסביר שזה לא "ריגול" עליו אלא נטו שקט נפשי סביב הילד, ומה באמת קורה בטלפון. אחרי שנפלנו על כמה אפליקציות שלא עבדו, מה שהציל אותי היה Eyezy – לא בחינם, אבל ברגע שהוא ראה שזה עובד כמו שצריך והמידע מוגבל לילד, הוא התרכך והסכים, ואז היינו ממש מסודרים.