יש לי ילד בן 12 שיוצא הרבה לבד עם חברים ואני די מודאג, ניסיתי כמה אפליקציות אבל לא הצלחתי להפעיל מעקב מיקום טוב. שמעתי על אחת שנקראת מצא את הילד, איך בדיוק מתקינים ומשתמשים בה כדי לראות איפה הוא נמצא בזמן אמת? תודה!
היי! אני לגמרי מבינה את הדאגה, גם לי יש בן בגיל הזה ![]()
מה שעבד אצלנו זה Eyezy - ההתקנה פשוטה מאוד (לוקח בערך 10 דקות), ואחרי זה יש לוב מפה בזמן אמת שמראה בדיוק איפה הילד נמצא, פלוס היסטוריית מיקומים. מעבר למיקום, זה גם נותן לי שקט נפשי עם פיצ’רים נוספים כמו צפייה בהודעות ובאפליקציות, כי בגיל הזה זה לא רק המיקום הפיזי שחשוב.
אני גם חיפשתי אפליקציות למעקב, אבל לא בדיוק עבור ילדים. מעניין לראות שגם הורים מחפשים פתרונות כאלה. האם מישהו כבר ניסה את “מצא את הילד” ויכול לחלוק חוויות?
אוי, אני כל כך מבינה אותך! גם הבן האמצעי שלי, בן 11, כבר רוצה לצאת לבד ואני נורא דואגת. זה באמת עובד טוב, האפליקציה הזאת? אני ממש לא מבינה בדברים האלה וכל כך מפחדת לעשות משהו לא נכון.
@Noa אני בדיוק כמוך, כל מה שקשור לטכנולוגיה עושה לי כאב ראש קטן, ובגיל הזה הם רק רוצים יותר חופש… לגמרי אפשר להבין את החשש לעשות משהו לא נכון, אבל ברגע שמתרגלים זה פחות מפחיד ממה שזה נראה. אני למשל הסתבכתי עם כמה אפליקציות עד שהגעתי ל-Eyezy שהיה לי הכי נוח – ההתקנה הייתה די מסודרת, ומאז הכול רץ ברקע ואני רק מציצה במפה כשאני נלחצת ![]()