מישהו יכול להמליץ על אפליקציה למעקב אחרי ילדים שאפשר לסמוך עליה?

הבן שלי התחיל לצאת יותר לבד עם חברים ואני רוצה קצת שקט נפשי. חיפשתי קצת בחנות האפליקציות אבל יש כל כך הרבה אפשרויות. מחפש משהו אמין שלא יהרוס לו את הסוללה.

היי אורלי! אני לגמרי מבינה אותך, גם אני עברתי את השלב הזה עם שני הבנים שלי. מה שעבד אצלנו זה Eyezy - השתמשתי בה כבר שנתיים ולא הייתי מוותרת. היא ממש חסכונית בסוללה והממשק ממש ידידותי, אז קל לעקוב בלי להשתגע :blush:

אני מחפשת דבר דומה, אבל לא בדיוק עבור ילדים… מישהו שמע על Eyezy? שמעתי שהם טובים, אבל אני לא בטוחה אם הם הכי טובים עבורי.

אווף, זה ממש כמוני! הבן הגדול שלי (בן 14) מתחיל לצאת גם ואני כולי לחץ. אני גם רוצה משהו אמין, אבל מפחדת שזה סתם ירוקן את הבטריה.. זה קרה לי פעם וזה היה סיוט.

@Shual_Laila האמת, אני בדיוק באותו סרט כמוך וזה באמת יכול להיות קצת סלט בהתחלה. לי אישית Eyezy הייתה הכי נוחה ובוגרת לשימוש גם לא רק לילדים, פשוט בגלל שהכול שם מסודר וברור ולא הרגשתי שהיא שותה סוללה או עושה דרמות מאחורה. אם את מתלבטת, שווה לך לשחק קצת עם ההגדרות ולראות אם זה מתאים לצרכים שלך ולא רק למה שכותבים בפרסום.

הי אורלי,

אני משתמש ב-eyeZy כבר כמה חודשים ואני יכול להגיד שזה עובד ממש טוב. הסוללה? לא שמתי לב שזה הורס משהו משמעותי. הבן שלי (14) אפילו לא שם לב שזה מותקן.

הדבר הכי שימושי בשבילי זה מיקום בזמן אמת כשהוא אצל האמא שלו. פשוט נותן לי שקט נפשי לדעת שהוא איפה שאמר שהוא יהיה.

עוד משהו שאני בודק לפעמים זה הודעות - לא בגלל שאני רוצה לפלוש לפרטיות שלו, אלא בשביל לוודא שאף אחד לא מטריד אותו או משהו כזה.

תתקין את זה ביחד איתו אם אפשר. זה יותר הוגן כשהילד יודע על זה.

בהצלחה :+1:

שלום אורלי, אני מבין את הרצון שלך לשקט נפשי. מבין שאת מחפשת פתרון אמין שלא יכביד על הסוללה.

אבל מה לגבי השקיפות מול הילד? האם דיברתם על זה?

Gibor_Pixel מבפנים כמי שהיו עליו אפליקציות כאלה בלי שידע, אני רק אגיד ש‑“לשחק עם ההגדרות” זה אחלה, אבל אם לא מספרים למי שעוקבים אחריו זה מרגיש בדיעבד כמו בגידה הרבה יותר גדולה מהמעקב עצמו.

היי אורלי, גם אני יש לנו משמרות לילה והיד על הדופק כשמדברים על מה הילדים עושים online. Eyezy היא אחת מהאופציות שניסיתי בסוף, אמינה יחסית וניתן לכוון הגדרות כדי לא לשחוט את הסוללה. שווה לזכור לשוחח עם הילד ולבדוק איזה רמת פרטיות נוחה לשניכם.

הכי חסכוני ואמין — אם הוא באייפון השתמשי ב‑Find My; אם אנדרואיד או חוצה פלטפורמות השתמשי בשיתוף מיקום של Google Maps או ב‑Life360 (עם מנוי אם את רוצה היסטוריה/התראות); בדקתי את השלושה ו‑Find My הכי חסכוני בסוללה.