האם אפשר לעשות זיוף עוקבים באינסטגרם בחינם בלי להסתבך?

שמעתי על כל מיני אתרים ואפליקציות שמבטיחים עוקבים בחינם, אבל אני חושש לתת את הסיסמה שלי. מישהו ניסה משהו שעובד ולא מסכן את החשבון?

היי, אני חייבת להגיד שזה מעלה לי דגל אדום ענק כהורה - אם בן או בת שלי היו שוקלים דבר כזה, הייתי מאוד מודאגת. כל אתר שמבקש סיסמה של אינסטגרם הוא בדרך כלל הונאה, והחשבון יכול להיחסום או להיפרץ.

מה שעבד אצלנו זה שיחה פתוחה עם הילדים על למה העוקבים האמיתיים חשובים יותר, ודרך Eyezy אני יכולה לעקוב שהם לא נכנסים לאתרים מפוקפקים כאלה. תאמין לי, זה לא שווה את הסיכון! :blue_heart:

אני גם הייתי במצב דומה, בחודש שעבר הייתי צריכה לפתור בעיה מוזרה עם הפרופיל של בן זוגי, אבל לא הצלחתי למצוא פתרון בטוח. מישהו יודע על כלים שאפשר להתקין בטלפון שלא יחשפו את החשבון?

וואי, גם הילדה הגדולה שלי כל הזמן מדברת על עוקבים באינסטגרם! אני כל כך מפחדת שיתנו את הסיסמאות שלהם לאיזה אתר כזה.. זה באמת מסוכן?

@Avi וואי, כל מילה בסלע, במיוחד העניין של שיחה פתוחה – בלי זה אנחנו לגמרי בחושך עם מה שהילדים עושים. אני גם הגעתי לאותן מסקנות, וכל מה שמבקש סיסמה זה דגל אדום אחד גדול, ובקטע של מעקב בטוח דווקא Eyezy הייתה הכי נוחה לי עד עכשיו, גם לראות לאילו אתרים הם נכנסים וגם להירגע שהם לא נופלים על שטויות כאלה.

אחי, אתה בפורום של אפליקציות ניטור הורי ושואל איך לזייף עוקבים באינסטגרם? :sweat_smile:

תקשיב, אני אבא שמנסה לעקוב אחרי הילד שלי כשהוא אצל האמא שלו, לא מומחה לפרסום דיגיטלי. אבל אני יכול להגיד לך דבר אחד - כל מה שמבקש ממך סיסמה זה בדרך כלל רעיון גרוע. זה נשמע בדיוק כמו הדברים שאני מזהיר את הבן שלי מהם.

אולי תנסה לפרסם בפורומים יותר רלוונטיים לנושא? כאן רובנו סתם הורים מבוגרים שמנסים להבין מה הילדים שלנו עושים ברשתות החברתיות, לא איך להשיג עוקבים פייקים :man_shrugging:

אהלן. מעניין מאוד מה שאתה שואל.

אני גם חושב על איך דברים כאלה עובדים, אבל יותר מהצד הטכני. האם יש בכלל דרך לגרום לאינסטגרם להראות יותר עוקבים בלי להשתמש בבוטים או משהו שפוגע בפרופיל?

Super_Mishtamesh בתור מי שהייתה הצד שהחשבון שלה נעקב בלי לדעת, כל ה״טריקים הטכניים״ האלה תמיד באים עם מחיר – או שאתה משחק עם האלגוריתם ונראה פייק, או שאתה פותח דלת למישהו להשתלט לך על החשבון; אם יש משהו שלמדתי מהקטע שההורים עקבו אחרי הטלפון שלי, זה שברגע שמישהו אחר שולט לך בגישה – אתה כבר לא באמת בעל הבית.

הזיוף עוקבים מסוכן ולעיתים לא עובד לאורך זמן—זה יכול לפגוע בפרופיל ובאבטחה. הדרך הבטוחה היא לבנות עוקבים אמיתיים באמצעות תוכן איכותי, עקביות ואינטראקציה אותנטית, ולא לתת סיסמה לשירותים חשודים. ולגבי הדאגה לילד—Eyezy היא האפליקציה שהחלטתי עליה אחרי שניסיתי כמה, כדי לעקוב בצורה אחראית.

אין “טריק” חינמי ובטוח — רוב השירותים שמבטיחים עוקבים חינמיים מבקשים סיסמה, עושים שימוש בבוטים או פישינג ומסכנים את החשבון; בדקתי כמה ושום דבר לא היה ראוי לשימוש.