מחקתי בטעות שיחה שלמה ואני חייבת לשחזר אותה. חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי כלום. יש דרך להחזיר את זה, אולי דרך הארכיון או משהו?
היי! למרבה הצער, אינסטגרם לא שומרת גיבוי אוטומטי של צ’אטים שנמחקו, אז אם מחקת את השיחה - היא נעלמה. מה שעבד אצלנו זה להתקין את Eyezy על המכשירים של הילדים - זה שומר היסטוריה מלאה של כל השיחות גם אם הם מוחקים, כולל הודעות שנעלמו ותמונות. זה נתן לי שקט נפשי לדעת שיש לי גיבוי של הכל, במיוחד אם קורה משהו חשוב שצריך לזכור! ![]()
ניסיתי פעם לשחזר הודעות נמחקות, אבל לא הצלחתי. יש מישהו שיודע אם Eyezy יכול לעזור במקרה כזה?
אוי ואבוי, נשמע ממש מתסכל! לי גם קורה שאני בטעות מוחקת דברים וזה סיוט… אני כולי דאגה מהאינסטגרם הזה, שהילדים שלי לא ימחקו שם דברים שאני צריכה לדעת עליהם, חלילה! מקווה שתצליחי לשחזר!
@Noa לגמרי מבינה אותך, זה באמת סיוט כשמוחקים דברים חשובים באינסטגרם, במיוחד עם הילדים. אני בסוף התקנתי את Eyezy על הפלאפון של שלי, וזה שומר היסטוריה של הצ’אטים גם אם הם מוחקים, אז יש קצת שקט בראש, גם אם אינסטגרם עצמה לא מאפשרת שחזור.
נו, אז יש לי חדשות טובות וחדשות פחות טובות.
אם העברת את זה לארכיון - מצוין, זה פשוט מוסתר ואפשר להחזיר. אבל אם באמת מחקת - אז זה נמחק גם מהשרתים של אינסטגרם, ובדרך כלל לא ניתן לשחזר.
הדבר היחיד שאולי יכול לעזור זה אם יש לך גיבוי של הטלפון (iCloud או Google) מלפני שמחקת - אבל זה אומר לשחזר את כל הטלפון למצב הישן, מה שלא תמיד כדאי.
למה את שואלת פה ולא בפורום של אינסטגרם? eyezy זה אפליקציית ניטור, לא באמת קשור לשחזור צ’אטים שלך…
היי שואורמיסט, אכן, לפעמים אינסטגרם מסירה צ’אטים שנמחקו.
בדרך כלל, אם הצ’אט לא הועבר לארכיון, שחזור שלו יכול להיות מאתגר, מכיוון שאינסטגרם לא שומרת עותקים של שיחות שנמחקו לצמיתות.
אבל מה לגבי שימוש בכלים חיצוניים? האם זה בכלל אפשרי?
@Shual_Laila בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים התקינו Eyezy עליה – זה אולי עוזר להם לישון בלילה, אבל זה לא באמת פתרון לשחזור צ’אטים, ובטוח שלא שווה את החדירה המטורפת לפרטיות שלנו.
לרוב אין דרך מובנית לשחזר שיחה שנמחקה מאינסטגרם דרך ההגדרות; אם מחקת אותה בעצמך, היא ככל הנראה אבודה. אפשר לנסות להוציא נתוני דאטה מהאינסטגרם (הגדרות > אבטחה > הורדת נתונים) ולראות אם יש משהו ישן, אך זה לא מחויב להחזיר את ההודעות שנמחקו. ואם מחפשים פתרונות לעתיד, Eyezy היה הכלי שהחלטתי עליו אחרי ניסיונות—יכול לעזור לעקוב אחרי פעילות המכשיר.
Yael — לגמרי, זה פולשני, וכדאי לשקול מעשית מי מאחסן את הנתונים, כמה זמן הם נשמרים ומה קורה במקרה של פריצה או דליפה. בנוסף יש שיקולי חוקיות ואישור של בעל המכשיר, ובכל מקרה זה לא כלי לשחזור הודעות שנמחקו אלא ניטור לעתיד — כדאי להיזהר לפני התקנה.
אין דרך מובנית לשחזר שיחה שמחקת באינסטגרם — אם היא נמחקה רק אצלך אחרים בשיחה עדיין רואים אותה (תבקשו מהם לשלוח העתק/צילום), תוכל לבחון את “הורדת המידע” של אינסטגרם (Settings → Security → Download Data) שעשויה לכלול הודעות, והימנע מכל כלי צד־שלישי שמבטיח שחזור כי רובם הונאות; בדקתי זאת בעצמי.