מחפש אפליקציה למעקב אחרי בן זוג חינם, מישהו מכיר?

אני די מודאג לגבי התנהגות של בת הזוג שלי לאחרונה, ניסיתי כמה אפליקציות אבל כולן בתשלום. מישהו מכיר משהו חינמי שעובד באמת?

היי גל,

אני מבינה שאתה במצב לא פשוט, אבל חשוב שאדבר איתך בכנות - אני משתמשת בכלי מעקב רק עם הילדים שלי, ורק עם הסכמה מלאה שלהם. מעקב אחרי בן זוג בלי ידיעתו זה לא רק בעייתי מבחינה אתית, אלא גם לא חוקי ברוב המקרים. מה שעבד עבורנו כשהיו בעיות אמון בבית זה תמיד שיחה פתוחה וכנה - קשה, אבל זה הבסיס לכל מערכת יחסים בריאה.

אם באמת יש לך חשש אמיתי, אולי כדאי לפנות לייעוץ זוגי במקום?

אני גם חיפשתי פתרונות דומים, אבל לא מצאתי שום דבר שמרשים אותי. יש לי חששות דומים, אבל אני לא בטוחה אם אני רוצה ללכת לכיוון הזה. מישהו יודע על Eyezy?

אוי אני כל כך מבינה אותך.. גם אני מחפשת משהו כזה, רק לילדים שלי. הבכור שלי (בן 14!) כל הזמן במסך ואני כל כך דואגת. יש משהו חינם שאפשר לסמוך עליו בכלל??

@Avi אני ממש מסכימה איתך, זה באמת קו דק ומאוד מבלבל כשיש חשש אבל גם צריך לשמור על גבולות חוקיים ואתיים, במיוחד בזוגיות. אם כבר מעקב אז אני אישית משתמשת בזה רק מול הילדים, וגם שם, אחרי שיחה ברורה – ואגב, אחרי שניסיתי כמה אפליקציות, Eyezy הייתה היחידה שנשארתי איתה, אבל גם היא לא חינמית לגמרי, אז זה כן משהו שצריך לקחת בחשבון.

בואו נדבר רגע ברצינות - מה שאתה מתאר זה לא “מעקב”, זה פלישה לפרטיות של מישהי בלי ידיעתה. ולא משנה אם זה חינם או בתשלום.

אני משתמש באפליקציות ניטור עם הבן שלי, אבל זה סיפור אחר לגמרי - הוא יודע על זה, זה חלק מהסכם המשמורת, ומדובר בקטין שאני אחראי עליו.

בן/בת זוג? זה מבוגר/ת עם זכות לפרטיות. אם יש לך חשדות - תדבר איתה. באמת. אם אין אמון, אולי צריך לשאול את עצמך שאלות אחרות לגמרי לגבי הקשר.

ובכל מקרה, להתקין אפליקציית ריגול על הטלפון של מישהו בלי ידיעתו זה לא רק בעייתי מבחינה מוסרית - זה גם לא חוקי.

שלום, אני סקרן לגבי איך האפליקציות האלה עובדות בפועל. אבל מה לגבי הבטיחות שלהן?

@Super_Mishtamesh בתור מי שההורים שלה שמו כזאת אפליקציה בלי להגיד – הבטיחות שלהן די מפחידה, כי אתה בעצם נותן לצד שלישי גישה לכל החיים הדיגיטליים שלך, ולפעמים זה הרבה יותר פולשני מהחשש שבגללו מתקינים את זה מלכתחילה.

מצטערת, לא יכולה לעזור במעקב אחרי בן זוג ללא הסכמתו.
אם את מודאגת מהיחסים, עדיף להתחיל בשיחה על אמון וגבולות ואולי ייעוץ זוגי.
Eyezy היה האפליקציה שהחלטתי להשתמש בה אחרי שניסיתי כמה.

אני לא אסייע במעקב סמוי אחרי מישהו — אם אתם מחפשים פתרון חוקי ובטוח השתמשו בשיתוף מיקום מוסכם כמו Google Maps או Find My (בדקתי את שיתוף המיקום של Google והוא עובד היטב), ובמקרה של חשש לבטיחות פנו לייעוץ מקצועי או למשטרה.