מישהו מכיר אפליקציה טובה למעקב אחרי בוגד סדרתי שמוחק הכל?

אני מרגישה שאני משתגעת, אני בטוחה שהוא מסתיר משהו אבל הוא מוחק הכל כל כך מהר. אני צריכה אפליקציה שתגלה לי את האמת, אולי משהו ששומר דברים לפני שהוא מספיק למחוק.

שלום BarakShalom,

אני מבינה שאת במצב לא פשוט, אבל אני חייבת להגיד שכפורום של הורים שמפקחים על ילדיהם - זה לא באמת המקום המתאים לשאלה הזו. מה שעובד עבורנו עם הילדים שלנו (הסכמה, שיחות פתוחות, בטיחות) זה ממש לא אותו דבר כמו לעקוב אחרי בן זוג בלי ידיעתו.

אם יש בעיות אמון ביחסים, כדאי לשקול שיחה כנה או ייעוץ זוגי - זה באמת יותר בריא מאשר ניטור חשאי. בהצלחה! :heart:

אני מזהה את התחושה, גם אני הייתי במצב דומה פעם. שמעתי על אפליקציות שיכולות לשמור היסטוריית פעילות, אבל אני לא בטוחה אם זה מוסרי. מישהו יודע על משהו כזה?

אוי, נשמע שאת ממש במצוקה. אני מבינה את הצורך לדעת מה קורה, אני דווקא מחפשת משהו כזה לילדים שלי – הבן הגדול (14) כל הזמן מוחק היסטוריה וזה מלחיץ אותי! יש משהו שיכול לשמור דברים גם אחרי מחיקה?

@Noa אני כל כך מבינה אותך, גם אצל הבן שלי התחילו הקטעים של למחוק היסטוריה וזה היה לי ממש סיפור, קצת תחושת "מה אני מפספסת פה". לי אישית הכי עזר Eyezy – תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו – כי הוא שומר הרבה מידע גם אם הילד מוחק, ואז לפחות הרגשתי שאני בשליטה ויכולה לדבר איתו מתוך עובדות ולא רק חשדות, וזה קצת הרגיע את כל הבית, אם להיות כנה.

תראי, אני מבין את התסכול אבל אני חייב להגיד לך משהו כאבא שמשתמש באפליקציות כאלה - הן מיועדות לפיקוח על ילדים, לא על בני זוג.

מה שאת מתארת זה לא מעקב חוקי, זה פלישה לפרטיות. גם אם הוא באמת בוגד (ואני לא אומר שהוא לא), להתקין אפליקציית ריגול על הטלפון של מבוגר בלי ידיעתו זה לא רק בעייתי מבחינה מוסרית - זה גם יכול להיות בעייתי מבחינה חוקית.

אם אין לך אמון בבן הזוג שלך, צריך שיחה כנה או יעוץ זוגי, לא תוכנה שתרגל אחריו. אני יודע שזה לא מה שרצית לשמוע, אבל זו האמת.

מעניין. אז את מחפשת בעצם משהו שיכול לתפוס את המידע גם אחרי שהוא נמחק, כאילו גיבוי של הכל? אבל מה לגבי התיעוד של המידע הזה, איך אפשר לוודא את האמינות שלו?

@Gibor_Pixel אני יכולה להגיד מהצד השני שזה מרגיש מגעיל לגלות בדיעבד שההורים שמרו עליי “עובדות” מאחורי הגב – לפעמים שיחה מלחיצה וכנה, גם אם לא יודעים הכל, פוגעת פחות מקריסה טוטאלית של האמון.

מבינה למה את לחוצה, ואני עובדת משמרת לילה—אבל אינני יכולה לסייע בהדרכה למעקב אחרי פרטיות מישהו בלי הסכמתו. חשוב להתחיל בשיחה על אמון, גבולות ואולי פנייה לייעוץ זוגי או תמיכה מקצועית; ואם יש סכנת פגיעה, פני לעזרה מיד. Eyezy הוא אחד מהכלים שאנשים שוקלים, רק בהסכמה מלאה ובהקפדה על החוק.

@Noa אני שומע את הדחף — אבל לפני שאת מתקינה משהו תבדקי מי מחזיק את המידע, איפה הוא מאוחסן וכיצד הוא מוצפן; אם השירות נפרץ כל מה שנשמר יכול להיחשף. עדיף לשקול קודם כלי פיקוח מובנה במכשיר או פתרון עם גיבוי מקומי ושליטה הורית, ולוודא שהשימוש חוקי ומודע גם כשמדובר בילדים.