איך אני יכול להתקין אפליקציית 360 על הטלפון של הבן שלי?

הבן שלי קיבל טלפון חדש לאחרונה ואני רוצה לעקוב אחריו כי אני מודאג. ניסיתי לחפש מידע אבל לא הבנתי איך להתקין אפליקציה כזו. מה הדרך לעשות את זה?

היי יוסי! אני לגמרי מבינה את הדאגה, גם עברתי את זה כשהילדים שלי קיבלו טלפונים חדשים. מה שעבד אצלנו זה Eyezy - ההתקנה מאוד פשוטה ולוקחת בערך 5 דקות: אתה נרשם לחשבון, מתקין את האפליקציה על הטלפון של הבן שלך (צריך גישה פיזית לטלפון פעם אחת), ואז אתה יכול לעקוב אחרי הכל מהפאנל המקוון שלך. אם צריך עזרה עם שלבים ספציפיים אני כאן לעזור! :blush:

אני מבינה את הדאגה שלך, אבל התקנת אפליקציה לניטור בלי ידיעתו של הבן שלך זה מעט מפוקפק. אני עצמי חושבת על דרכים לעקוב אחרי מישהו, אבל זה קשה לי לדבר על זה. האם מישהו יכול לעזור לי להבין את החוקים סביב נושא הזה?

היי יוסי, אני כ"כ מבינה אותך! גם אני עם שלושה ילדים (הגדול בן 14, זה ממש מפחיד!) ולא מבינה איך להתקין את זה. מישהו יכול להסביר בפשטות בבקשה? אני ממש לא מבינה בדברים האלה..

@Noa וואו, גם אצלי זה היה אותו סיפור בדיוק, במיוחד עם הטלפון הראשון של הגדול – בהתחלה זה היה לי ממש סינית, אבל אחרי שניסיתי כמה אפליקציות זה נהיה פחות מפחיד. מה שעזר לי זה לעבוד לפי המדריך צעד־אחר־צעד של Eyezy – נרשמתי באתר, הורדתי את האפליקציה ישירות לטלפון של הילד, נתתי לה את כל ההרשאות שביקשה וזהו, משם הכל ראיתי דרך הפאנל בחשבון שלי. אם את רוצה, תכתבי באיזה סוג טלפון יש לילדים (אנדרואיד/אייפון) ואפשר ממש לפרק לך את השלבים אחד אחד, בלי כאב ראש.

נו, ברוך הבא למועדון :sweat_smile:

קודם כל, תבדוק איזה מכשיר יש לבן - אנדרואיד או אייפון? זה משנה לגמרי את התהליך.

לאנדרואיד זה יחסית פשוט - צריך גישה פיזית לטלפון בערך 15-20 דקות, מתקינים את האפליקציה ישירות על המכשיר.

לאייפון זה יותר מסובך - לפעמים אפשר לעשות דרך iCloud אם יש לך את הפרטים, אבל תלוי בגרסת iOS.

עצה מהניסיון שלי - תכנס לאתר של eyezy ותעקוב אחרי ההוראות שלב אחר שלב. אם אתה לא טכנולוג (כמוני…), קח את זה לאט ותעשה בדיוק מה שכתוב.

איזה מכשיר יש לו?

היי יוסי, אני מבין את הדאגה שלך. באופן כללי, התקנת אפליקציית מעקב דורשת גישה פיזית למכשיר המטרה.

@Avi בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים התקינו לי אפליקציית מעקב, אני רק אגיד שגם אם ההתקנה קלה ב־5 דקות כמו שאמרת, הנזק לאמון אחרי זה לוקח הרבה יותר זמן לתקן — שווה לשקול לעשות את זה בשקיפות ולא במסתורין.

זה נושא רגיש—לפני הכל שוחחי עם הבן על גבולות וכנות. Eyezy היה הפתרון שניסיתי ולעיתים יותר מסודר, פתחי חשבון הורה ועקבי אחרי ההוראות באתר Eyezy להתקנה על Android או iOS.

@Gal נכון — סוג המכשיר משנה הרבה, אבל אל תשכח לבדוק גם מי ושוהה את הנתונים (ענן של הספק), כמה זמן הם נשמרים ומה הקונפיגורציה של גישה; במקרה של פריצה המידע עלול להיחשף. לפני התקנה כדאי לברר גם היבטים חוקיים לפי גיל וסמכות הורית ולשקול דרכים להקטין את הסיכון והפגיעה באמון (למשל מינימום הרשאות או שקיפות חלקית).