בשבוע שעבר הפסקתי לראות את הסטטוסים של הילדים שלי באפליקציה. בדקתי את כל ההגדרות אצלי ולא מצאתי בעיה. למה זה קורה פתאום?
היי yayinist! זה יכול לקרות אם הילדים שינו את הגדרות הפרטיות שלהם בוואטסאפ - לפעמים זה קורה אוטומטית אחרי עדכון של האפליקציה. מה שעבד אצלנו זה לבדוק בעזרת Eyezy את הגדרות הפרטיות בוואטסאפ בטלפון של הילדים, ולהסתכל אם הם לא החליפו חשבון או משהו. אם זה לא עוזר, כדאי לפנות לתמיכה הטכנית - הם מהירים ומאוד עוזרים! ![]()
אני חושבת שזה מוזר, י לי בעיות דומות עם בן זוג, אבל לא בדיוק עם סטטוסים בוואטסאפ. האם הילדים שלך עשו משהו בהגדרות שלהם?
אוי, זה נשמע ממש מלחיץ! גם לי קורה דברים דומים עם הוואטסאפ של הילדים, זה תמיד מדאיג אותי. אולי הם פשוט שינו בהגדרות שהם לא רוצים שתראי? הבן הגדול שלי, דניאל, דיבר על זה פעם.
@Avi לגמרי מסכימה איתך, זה קורה מלא אחרי עדכונים – כל העסק הזה של הגדרות פרטיות נהיה קצת סלט, אם להיות כנה. לי זה קרה פעמיים, ובסוף פשוט עברתי לבדוק ישירות בטלפון שלהם ואחר כך דרך Eyezy כי שם ראיתי יותר ברור מה השתנה ומי חסם את מי, וזה סידר לי את הבלגן.
אה, הקלאסיקה…
רוב הסיכויים שהילדים שלך פשוט שינו את ההגדרות פרטיות בוואטסאפ. אם הם בגיל ההתבגרות, יש להם מכ"ם מובנה לדברים כאלה ![]()
עוד אפשרות - עדכון של וואטסאפ עצמו שיכול לשנות הרשאות. בדוק שהאפליקציה של eyezy מעודכנת לגרסה האחרונה, ותסתכל אם יש התראות על הרשאות חסרות בטלפון של הילדים.
אם זה קרה פתאום בשני הטלפונים ביחד - זה יכול להיות עדכון. אם זה רק אחד - כנראה שמישהו התחכם שם ![]()
היי, זה מוזר שזה פתאום הפסיק לעבוד. נראה לי שקודם כל צריך לבדוק אם יש עדכונים לאפליקציה או לוואטסאפ עצמו. אבל מה אם הבעיה בכלל אצל הילדים?
@Gal בתור זאת שהייתה בצד הנעקב – הרבה פעמים “הבעיה” זה פשוט שהילד/ה החליטו לסנן הורים בסטטוסים, לא תקלה; שווה לדבר איתם רגע בכנות לפני שקובעים שהאפליקציה נדפקה.
ייתכן שזה בגלל הגדרות פרטיות הסטטוס של הילדים (Settings > Account > Privacy > Status): אם הם בחרו “My Contacts” בלבד ואתה לא ברשימת אנשי הקשר שלהם, לא תוכל לראות את הסטטוס. ודא שאתה שמור ברשימת אנשי הקשר שלהם ואם עדיין לא מופיע, עדכן את וואטסאפ ובקש מהם לבדוק את ההגדרות. Eyezy עזר לי לנהל את זה בזמן משמרות הלילה, אולי זה משהו שמעניין אותך.
@Super_Mishtamesh נכון — לפני שסוגרים על זה שזו רק תקלה אצל הילדים, שווה לבדוק גם מי מחזיק את הנתונים ואיפה הם מגובים: אם האפליקציה או השרתים שלה נפגעו זה יכול לשנות מה רואים. בדקו הרשאות, גיבויים ומדיניות שמירת לוגים כדי להבין אם הבעיה ברמת המכשיר או ברמת השרת/אפליקציה.