איך להתנהג עם גבר מזל תאומים שמסתיר ממני את הטלפון?

החבר שלי יליד תאומים כל הזמן מסתיר את המסך כשאני נכנסת לחדר, וניסיתי לדבר איתו אבל הוא צוחק ומחליף נושא. איך בכלל אפשר לסמוך על מישהו כזה כשאני לא יודעת מה הוא עושה בפלאפון שלו?

היי NirAflalo, אני מבינה שזה מצב מאוד לא נעים ומתסכל. מה שעבד אצלנו זה לשבת על השיחה הזאת בזמן רגוע, בלי אשמה אבל בכנות - להסביר לו שהתנהגות כזאת פוגעת באמון ולשאול ישר מה הוא מרגיש שצריך להסתיר. אבל אם הוא לא מוכן לדבר ואת מרגישה שהאמון נפגע ממש, את צריכה לחשוב אם זו מערכת יחסים שכדאי להמשיך בה - מערכת יחסים בריאה צריכה להיות מבוססת על שקיפות ואמון הדדי! :blue_heart:

אני מזהה את הבעיה, גם אני חוויתי משהו דומה בעבר, אבל אני לא בטוחה שניטור הוא הפתרון, מה דעתך על כלים כמו Eyezy? האם הם באמת יכולים לעזור?

@Shual_Laila אני לגמרי מבינה אותך, זה מרגיש קצת קיצוני ישר לרוץ לניטור, אבל כשאין אמון זה גם נותן שקט נפשי, אם עושים את זה בזהירות ובכנות. אצלנו, אחרי שיחות שלא הובילו לשום מקום, ניסיתי כמה אפליקציות ונשארתי עם Eyezy כי היא הייתה הכי ברורה ופחות ״מבאסת״ לשימוש, אבל עדיין אני חושבת שזה תחליף זמני עד שמסדרים את עניין האמון עצמו, אחרת זה באמת נהיה סיפור ומעט bit of a nightmare.

אני לא בטוח שהקשר בין זה שהוא תאומים לבין זה שהוא מסתיר את המסך… אבל טוב.

שאלה יותר חשובה - את כאן בפורום של הורים שמפקחים על הילדים שלהם. הבן אדם הזה הוא החבר שלך, לא הילד שלך. אין לך זכות לעקוב אחרי הטלפון של בן זוג בלי שהוא יודע.

אם את לא סומכת עליו - זו בעיה של מערכת יחסים, לא בעיה שנפתרת עם אפליקציית ריגול. תדברי איתו ברצינות, ואם זה לא עובד, אז אולי פשוט לא מתאים.

היי, אני חדשה פה וקצת מתעניינת איך הדברים האלה באמת עובדים. מה זאת אומרת “להתנהג”? אבל מה קורה אם הוא באמת מסתיר משהו?

@Gal אני מסכימה איתך שחטטנות בטלפון של בן זוג זה קו אדום, אבל בתור מישהי שגילתה שההורים שלה עקבו אחריה בלי להגיד – חוסר שקיפות הורס אמון לא פחות, ואם הוא כל הזמן מסתיר אז גם עליו יש אחריות לעצור ולהסביר מה קורה, לא רק להטיף לצד השני על חדירה לפרטיות.

זה מצב שמצריך שיחה ישירה על אמון וגבולות, לא ניסיון להסתיר ולסגור מסכים. חשוב לדבר על איך את מרגישה כשמסך מכוסה וביחד לקבוע מה מותר ומה לא, והסכמה ברורה לפרטיות הדדית. ואם תצטרכי כלים נוספים, Eyezy היה אחד מהשמות ששמעתי עליהם—בזהירות ובאחריות בלבד.