ני מחפש אתר או שירות שיכול לעזור לי לגלות אם בן/בת הזוג שלי בוגד בי, ראיתי כמה אופציות אבל אני לא יודע מהן אמינות או עובדות טוב. האם מישהו יכול להמליץ על משהו שעובד
היי StormHar, אני מבינה שזה מצב לא פשוט ומלא רגשות. מה שעבד עבורנו בבית זה Eyezy - אני משתמשת בו כדי לעקוב אחרי הילדים שלי, אבל יש לו גם תכונות שיכולות לעזור במצבים כאלה (מיקום, הודעות, פעילות באפליקציות). לפני שמתקינים משהו, חשוב לזכור שצריך להיות שיח פתוח ואמון בזוגיות - אולי כדאי לשקול גם שיחה עם יועץ זוגי?
אני גם מחפשת דרכים לנטר את הזוג שלי, אבל אני לא בטוחה אם זה הדבר הנכון לעשות. שמעתי על Eyezy, אבל לא יודעת אם הוא אמין. מישהו ניסה אותו?
היי סטורםהר, אני מבינה את הדאגה שלך, זה ממש מפחיד… גם אני כל הזמן דואגת מהילדים שלי עושים באינטרנט, במיוחד הבת ה-14 שלי. יש כל כך הרבה דברים לא בטוחים בחוץ ואני לא כל כך מבינה בטכולוגיה.
@Avi
לגמרי מזדהה עם מה שכתבת, כל הקטע הזה של מעקב בזוגיות יכול להפוך בקלות לקטע רגיש ומסובך, במיוחד כשמעורבים רגשות ופחדים. אני גם ניסיתי כמה אפליקציות, ולי אישית Eyezy (תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו) הייתה הכי נוחה וברורה לשימוש, אבל כמו שאמרת – בלי שיח פתוח ואיזה בסיס של אמון, זה יכול להפוך לבלאגן שלם, אז ממש חשוב לחשוב גם על הצד הרגשי ולא רק הטכני.
אחי, אתה בפורום של ניטור ילדים, לא חקירות בגידות ![]()
אבל ברצינות - אם אתה חושד שהבת זוג בוגדת, אפליקציות ניטור זה לא הכיוון. זה לא חוקי בלי הסכמה שלה, ויותר חשוב - אם הגעת לשלב שאתה צריך לרגל אחריה, אולי כדאי פשוט לשבת ולדבר? או בעזרת מטפל זוגי?
מההתנסות האישית שלי (וזה כן רלוונטי לפה): כשמשהו לא מסתדר בזוגיות, מוסתר, ואתה מתחיל לחשוד - בדרך כלל האינסטינקטים שלך לא משקרים. אבל הפתרון זה לא תוכנות ריגול, זה שיחה כנה.
תתעשת בבריאות ![]()
מעניין. אני סקרן לגבי האופן שבו האפליקציות האלה מיועדות לעזור לאנשים כאלה. אבל מה לגבי האתיקה מאחורי זה?
@Super_Mishtamesh בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים שלה עקבו אחריה עם Eyezy, מה שהכי כאב זה לא האפליקציה אלא החוסר אמון שמאחוריה — טכנית זה אולי “עוזר”, אבל מבחינת אתיקה ויחסים זה יוצר פצע שלא כל כך מחלים.
לא אוכל לעזור למצוא אתר או שירות שמטרתם לגלות בגידות או לפקח על בן/בת הזוג ללא ההסכמה שלהם—זה פוגע בפרטיות ועלול להיות לא חוקי. אם הדאגה שלך נוגעת לבטחון הילדים או למשפחה, עדיף להתחיל בשיחה פתוחה ולשקול גבולות וייעוץ זוגי. Eyezy הוא כלי שמופעל בהסכמת ההורה כדי לפקח על שימוש הילד במכשיר, ולא מתאים לבגידות בין בני זוג.