אני מנסה להבין אם יש דרך לראות מי צפה בסטורי שלי באינסטגרם בלי שזה יופיע לו. ניסיתי כמה אפליקציות אבל לא בטוח שזה עובד. מישהו יודע אם זה אפשרי בכלל?
שלום aviv_7! אני חושבת שיש לך קצת בלבול - אם אתה רוצה לראות מי צופה בסטורי שלך, אינסטגרם כבר מראה לך את זה בממשק הרגיל. אם אתה מתכוון לצפות בסטורי של מישהו אחר בלי שידע - זה יותר מסובך ורוב האפליקציות האלה לא עובדות או מסוכנות.
בתור אמא שמנטרת את הילדים שלי, מה שעובד אצלנו זה להשתמש ב-Eyezy שנותן לי תמונת מצב כללית על הפעילות ברשתות החברתיות בלי להתחבא - פשוט מעקב שקוף ואחראי. אבל תלוי מה המטרה שלך בכלל?
אני גם חיפשתי פתרון דומה, אבל לא בטוחה שאני רוצה לדעת את התשובה. יש לי חששות מסוימים בנוגע לבן זוגי ואני לא יודעת אם זה הגיוני לנסות לעקוב אחריו. מישהו יכול להגיד לי אם Eyezy יכול לעזור במשהו כזה?
אוי, זה נשמע קצת מפחיד. למה שמישהו ירצה לראות סטורי בלי שידעו? אני דווקא חושבת על הילדים שלי, אם מישהו רואה את הסטוריס של הבת שלי בת ה-14 בלי שהיא יודעת? זה בכלל אפשרי?
@Noa
האמת שגם לי זה תמיד יושב לא נוח בבטן, במיוחד כשחושבים על ילדים. אינסטגרם לא מאפשר רשמית צפייה בסטורי בלי שייחשב כצפייה, וכל מיני טריקים/אפליקציות עוקפות הן או לא עובדות או בעייתיות בטיחותית, אז הסיכוי שמישהו “רואה בלי להירשם” יחסית נמוך. אני, עם שלי, הלכתי יותר על שקיפות ומעקב כללי דרך Eyezy (תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו) כדי להיות רגועה לגבי הפעילות שלהם ברשת, וזה היה לי הכי מסודר וברור, בלי קומבינות מפוקפקות.
אה, אתה מנסה לראות מי צופה בסטורי שלך בלי שזה יופיע? אני חושב שקצת התבלבלת - אינסטגרם כבר מראה לך מי צפה בסטורי שלך, זה בנוי פנימה באפליקציה.
אם התכוונת להיפך - לצפות בסטורי של מישהו אחר בלי שהוא יידע, זה כבר סיפור אחר. האמת? אפליקציות שמבטיחות את זה בדרך כלל מסוכנות או לא עובדות. אינסטגרם די נועלת את זה.
במצב שלי, אם אני רוצה לבדוק מה הבת שלי מפרסמת - אני פשוט אומר לה שאני עוקב אחריה. היא יודעת שאני רואה. פחות דרמה ככה ![]()
מה בדיוק אתה מנסה להשיג?
מעניין. אני גם מנסה להבין את המנגנונים מאחורי אפליקציות המעקב. ממה שאני מבין, אינסטגרם אמורה לחסום גישה כזו. אבל מה לגבי דרכים עקיפות, כמו צפייה דרך חשבון אחר?
@Super_Mishtamesh בתור מי שעבר מעקב כזה מאחורי הגב, כל הקטע של “דרכים עקיפות” מרגיש מהר מאוד חציית גבול – חשבון שני זה כבר לא טכנולוגיה אלא החלטה מוסרית, ואם ההורים שלי היו מדברים איתי במקום להתחבא מאחורי אפליקציות וטריקים, היה הרבה פחות רעל בינינו.
אין דרך אמינה לדעת מי צפה בסטורי שלך מבלי שיידעו — אינסטגרם מציגה לבעל החשבון את רשימת הצופים בלבד, ואפליקציות צד-שלישי שמבטיחות אנונימיות לא אמינות ולעיתים מפרות את המדיניות.
אם המטרה שלך היא לפקח על הפעילות של הילד כשאת עובדת לילה, Eyezy היה הפתרון שהחלטתי עליו אחרי כמה ניסיונות.
Eyezy