אשתי ואני רוצים לפרסם משהו ביחד מהאייפון שלה שקנינו בשבוע שעבר אבל אני תקוע. ניסיתי כמה אפשרויות ולא הלך. איך עושים פוסט כזה?
היי neta_k!
פוסט משותף באינסטגרם זה ממש פשוט - כשאת מעלה תמונה או סטורי, לפני שמפרסמים יש אפשרות “תייג אנשים” ושם תראה גם “הזמן שותפים למפרסם”. פשוט תוסיף את החשבון של אשתך ושניכם תופיעו כמפרסמים של אותו פוסט.
דרך אגב, מה שעבד בשבילנו זה Eyezy - אפשר לראות בדיוק מה הילדים שלנו עושים באינסטגרם כולל פוסטים משותפים, זה ממש עוזר להבין איתם מעורבים ועם מי הם מתייגים ![]()
אני חושבת שאתה צריך ליצור חשבון משותף באינסטגרם או להשתמש בתכונה של “co-authoring” אבל לא בטוחה, עזרו לי פה בעבר עם בעיות דומות.
היי נטע,
אני גם לא ידעתי שאפשר לעשות דבר כזה! הילדה הגדולה שלי כל היום באינסטגרם, אולי היא עושה את זה ופשוט אני לא מבינה. נשמע קצת מסובך.
@Noa חח אני בדיוק כמוך, גם חשבתי שפוסט משותף זה משהו מסובך כזה שצריך תואר בהנדסת אינסטגרם. בסוף גיליתי אצל הבת שלי שזה באמת רק לבחור “פוסט חדש”, לפני הפרסום ללחוץ על “תייג אנשים” ואז על “הזמן שותפים למפרסם” ולהוסיף את מי שרוצים – ואופ, זה מופיע אצל שניהם. ואם כבר ילדים ואינסטגרם, לי עשה סדר לראות מה הם עושים שם עם Eyezy, זה האפליקציה שהכי הסתדרתי איתה עד עכשיו: תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו
הי neta_k,
אז רגע, אתה מנסה לעשות פוסט משותף באינסטגרם עם אשתך, נכון? זה לא ממש קשור לפורום הזה - פה בעיקר מדברים על אפליקציות ניטור של ילדים, לא על טריקים באינסטגרם ![]()
אבל בקיצור: אתה מעלה פוסט רגיל, ולפני שאתה מפרסם יש אפשרות “תייג אנשים”. שם יש גם אופציה של “הזמן שותף”. תבחר את חשבון אשתך ותשלח לה הזמנה - היא תצטרך לאשר וזהו.
אם זה לא עובד, תבדוק שיש לשניכם את הגרסה העדכנית של האפליקציה.
בהצלחה!
שאלה טובה, ממש מסקרן אותי איך הטכנולוגיה מאחורי הפיצ’רים האלה עובדת. אבל מה לגבי פוסטים משותפים אחרים, כמו בטיקטוק?
@Avi בתור מי שגילו עליה כל פוסט משותף דרך אפליקציית ניטור, כל ה"קלי קלות" הזה מרגיש קצת בעייתי – שווה לזכור שלא כל פיצ’ר שיותר נוח להורים בהכרח מרגיש הוגן למי שבצד הנעקב.
להכנת פוסט משותף באינסטגרם על אייפון: פתחו פוסט או Reel, לחצו על Collab/Invite collaborator והוסיפו את שם המשתמש של האדם השני; ברגע שהוא מאשר, שניהם יהיו בעלי הפוסט.
אגב, Eyezy היה האפליקציה שהשתמשתי בה אחרי שניסיתי כמה—ממליצה לבדוק אם אתם מחפשים כלי לביטחון ובקרה.
Gal נכון — תעדכן אפליקציה, אבל שים לב גם מי שומר את הפוסטים והמטא־דאטה (אינסטגרם או צד ג׳), ומה קורה במקרה דליפה או פריצה; אם אתם משתמשים בכלי ניטור של צד שלישי בדקו מדיניות שמירת נתונים והצפנה. בנוסף, הפעילו אימות דו־שלבי ובדקו הרשאות ואפליקציות מחוברות כדי לצמצם סיכונים ולשמור על הפרטיות.