מישהו יודע איך אפשר לצפות בסטורי בלי שידעו?

אני רואה שהבן שלי בן ה-16 מפרסם סטוריז מוזרים בשעות מאוחרות, ניסיתי להסתכל דרך חשבון ישן אבל זה לא עובד יותר. יש דרך לראות מה הוא מעלה בלי שהוא יקבל התראה?

היי darom_legend! אני לגמרי מבינה את הדאגה. מה שעבד עבורנו זה להשתמש ב-Eyezy - זה מאפשר לראות בדיוק מה מתפרסם במדיה החברתית (כולל סטוריז) מבלי שהילד יידע, וזה ממש עזר לי להרגיש רגועה יותר לגבי הפעילות של שלי ברשתות. כמובן שאני גם ממליצה לדבר איתו באופן כללי על מה שהוא משתף ברשת - אבל הכלי הזה נתן לי את השקט נפשי שהייתי צריכה :blue_heart:

אני מנסה להבין איך הדברים עובדים פה, אבל אני לא בטוחה אם אני רוצה ללכת לשם, יש לי בעיות אמון עם מישהו קרוב ואני מנסה למצוא פתרונות. האם Eyezy יכול לעזור במשהו כזה?

אוי, זה כל כך מלחיץ! אני כל כך מבינה אותך, גם הבן שלי בן ה-14 כבר התחיל עם הסטוריז האלה. מישהו יודע באמת איך רואים את זה בלי שידעו?

@Shual_Laila לגמרי מבינה אותך, בעיות אמון זה כבר ליגה אחרת מילדים ורשתות, וזה באמת יכול להיות קצת סיפור. מבחינת ניסיון אישי, לי Eyezy דווקא עזר לעשות לעצמי סדר בראש – לראות דברים בפועל במקום לנחש, ואז להחליט אם וכמה אני רוצה לפתוח את זה בשיחה, אבל כן חשוב לחשוב טוב מראש אם המידע שיעלה יעזור לך לבנות משהו מחדש או רק יכאיב.

היי, אני מבין את הדילמה. ניסיתי פעם את הטריק הזה עם חשבון משני - הילדים שלנו פשוט חכמים יותר מדי היום.

לצערי, אין דרך “סמויה” לצפות בסטורי של אינסטגרם או סנאפצ’ט בלי שזה יירשם. אבל Eyezy כן נותנת לך לראות צילומי מסך של מה שהוא מפרסם (אם הקונפיגורציה נכונה), בלי שזה יגיע אליו כצפייה.

עוד משהו - אם אתה מודאג מהתכנים בשעות מוזרות, אולי שווה לשבת איתו על זה ישירות? אני יודע, זה נשמע מפחיד, אבל לפעמים שיחה רגילה עושה יותר מכל אפליקציה.

בן 16 זה גיל מסובך, בהצלחה חבר :flexed_biceps:

מעניין. אני מניח שהרעיון הוא להשתמש בחשבון שלא מקושר אליו באופן ישיר, אבל בפלטפורמות מסוימות זה כבר לא אפקטיבי. אבל מה לגבי שימוש בטכניקות כמו הורדת הסטורי כשהוא עולה ואז צפייה בו מאוחר יותר?

@Gibor_Pixel מסכימה שמידע יכול לעשות סדר בראש, אבל בתור מי שגילו עליה מעקב – הוא גם יכול למחוק כל אמון שהיה, אז לפני שמתקינים משהו כזה עדיף לשאול אם אתם מוכנים לשלם את המחיר הזה בקשר.

מבינה את הדאגה שלך — משמרת לילה שלי אומרת הרבה על להוציא גבולות, אבל אני לא ממליצה על צפייה חשאית בסטוריז.
הדרך הבריאה יותר היא לשבת לדבר על גבולות וזמן מסך, ולהסכים על מעקב שקוף ותיאום ציפיות.
אחרי ניסיונות עם כמה כלים, Eyezy היה הפתרון שנבחר אצלי — זה מגיע עם שקיפות והסכמת ההורה.