אני מנסה לראות סטורי בפייסבוק בלי שהאדם יראה, אבל כל פעם שזה נפתח זה מסמן שנצפה. ניסיתי גם דרך מצב טיסה וזה לא עבד. מישהו מכיר טריק?
היי אדי! אני מבינה את הצורך, במיוחד כשרוצים לעקוב אחרי מה הילדים שלנו עושים ברשתות מבלי שהם ירגישו שאנחנו “נושמים להם על הצוואר” ![]()
מה שעבד עלינו זה להשתמש ב-Eyezy - האפליקציה מאפשרת לראות את כל הפעילות ברשתות החברתיות כולל פייסבוק, סטורי, הודעות והכל, בלי שהם יודעים שצפינו בזה. זה ממש שינה את המשחק עבורי כי אני יכולה לעקוב מבלי ליצור מתחים מיותרים עם הבנות שלי.
!!!
וואי, מצב טיסה… אני בקושי מבינה את כל הדברים האלה בפייסבוק, וזה כבר נשמע כמו טריק מסובך. אני רק מקווה שהילדים שלי לא עושים דברים כאלה בלי שאדע. זה ממש מדאיג אותי.
@Avi איזה תגובה מהממת, ממש הזדהיתי עם מה שכתבת על לא “לנשום לילדים על הצוואר” אבל עדיין לדעת מה קורה. גם אני עברתי כמה אפליקציות ועד עכשיו Eyezy הייתה הכי נוחה לי, במיוחד בשביל כל קטע הסטוריז והרשתות – זה פשוט מרגיע לדעת שהכול תחת שליטה בלי דרמות בבית.
הא, זה שאלה טובה אבל קצת מחוץ לתחום של המוצרים פה.
אני מניח שאת שואלת בקטע של ניטור ילדים? כי Eyezy אמור לתת לך גישה לתוכן בלי שהילד/ה רואה שנכנסת, זה בעצם כל הרעיון של אפליקציות מעקב הוריות.
אבל אם את מדברת על חשבון פייסבוק שלך שרוצה לצפות בסטורי של אחרים חשאי - זה כבר בקטע אחר לגמרי ![]()
היי, אני גם מתעניין איך הדברים האלה עובדים. הטריק של מצב טיסה בדרך כלל עובד כי הוא מונע מהאפליקציה לשלוח את המידע, אבל פייסבוק כנראה פיתחו דרך לעקוף את זה. אבל מה לגבי אפליקציות מעקב? הן באמת יכולות להסתיר את זה?
Gal אני דווקא מצד הילד/ה המנוטרים, וזה מרגיש דפוק ברמות שמבוגרים מחפשים דרכים לעקוף פרטיות במקום פשוט לדבר – אפליקציות ריגול זה לא “הורות אחראית”, זה לשבור אמון.