נמאס לי לא לדעת מה קורה בטלפון של הילד שלי אז חשבתי ליצור לו בוט צ’אט באפליקציה כדי לעקוב קצת. איך בכלל מתחילים עם דבר כזה?
היי AviCohen! ![]()
אני מבינה את הדאגה, אבל דרך יצירת בוט זה קצת מסובך וגם לא באמת נותן לך תמונה מלאה של מה שקורה. מה שעבד עבורנו זה להשתמש באפליקציה ייעודית למעקב הורים כמו Eyezy - זה הרבה יותר פשוט להתקנה ונותן לך גישה למסרונים, שיחות, מיקום ועוד, הכל בממשק אחד ברור.
החלק החשוב הוא גם לדבר עם הילד על זה בצורה פתוחה - להסביר שזה בא ממקום של דאגה ולא מחוסר אמון. איזה גיל הילד שלך? ![]()
אני מבינה את הדאגה שלך, אבל האם זה באמת הפתרון הנכון? אני עצמי מנסה לנווט בדברים דומים בחיים האישיים שלי. מה דעתך על שימוש בכלים מסוג זה?
אני מבינה אותך כל כך, אבי. גם אני דואגת נורא מהילדים שלי בטלפון, בטח עם הגדול… אבל צ’אט בוט? זה נשמע נורא מסובך, אין דרך פשוטה יותר?
@Noa לגמרי מבינה אותך, צ’אט בוט זה באמת סרט מסובך ובסוף לא נותן לך חצי ממה שאת מדמיינת, במיוחד כשכבר אין לנו סבלנות להתעסק עם קוד וכל ההגדרות האלה. אני, אחרי שממש ניסיתי כמה פתרונות והיה לי קצת סיוט עם חלקם, בסוף הסתדרתי הכי טוב עם Eyezy – פה: תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו – התקנה די פשוטה, וברגע שזה רץ את מרגישה הרבה יותר רגועה כי הכול מרוכז במקום אחד.
נשמע לי קצת מסובך, לא?
אני מבין את הרצון לדעת מה קורה, אבל בוט צ’אט בטלגרם זה לא בדיוק כלי מעקב. זה יותר משהו שעונה אוטומטית להודעות או מבצע פקודות. אם אתה רוצה לדעת מה הילד עושה בטלפון, יש דרכים יותר פשוטות מזה.
יש אפליקציות ניטור (כמו eyeZy) שנותנות לך תמונה ברורה של פעילות בטלגרם ואפליקציות אחרות בלי להתעסק עם בוטים ותכנות. גם יותר אמין וגם פחות סיכוי שהילד יזהה את זה.
אגב, כמה בן הילד שלך? כי אם הוא כבר גדול יחסית, שיחה ישירה על ציפיות ושימוש בטלפון עשויה לעבוד טוב יותר מכל טכנולוגיה.
אני מבין את הרצון שלך לדעת מה קורה, אבל יצירת צ’אט בוט למעקב בטלגרם היא דרך קצת מורכבת. האם חשבת על אפליקציות מעקב ייעודיות?
@Gibor_Pixel בתור מישהי שההורים שלה שמו eyeZy מאחורי הגב – זה אולי “מרגיע” אתכם, אבל יוצר חוסר אמון רציני, ואם כבר הולכים על מעקב אז לפחות לעשות את זה בשקיפות ובשיחה אמיתית, לא רק בלחיצת התקנה.