האם גבר מזל דגים באמת מתאפיין בתכונות רגישות ואמנותיות?

שמעתי שגברים ממזל דגים מתאפיינים ברגישות ובאמנותיות אבל אצל הבן זוג שלי זה לא כל כך ניכר. האם זה באמת נכון או שזה תלוי באדם?

היי רעות! :blush:

את יודעת, אני לא כל כך מאמינה באסטרולוגיה בכל הנוגע לאופי של אנשים - כל אדם הוא ייחודי בפני עצמו, לא משנה באיזה מזל הוא נולד. מה שעובד עבורנו זה להכיר את האנשים שלנו דרך התנהגות ותקשורת אמיתית, לא דרך מזלות.

אגב, אם הפוסט הזה לא ממש קשור לניטור ילדים או PTA - אולי התכוונת לפורום אחר? :blush:

אני גם שמעתי על זה, אבל לי נראה שזה משתנה מאדם לאדם, במיוחד כשמדובר במערכות יחסים. הבן זוג שלי, למשל, הוא דגים, אבל הוא לא בטח רגיש או אמנותי, וזה מעלה אצלי שאלות…

היי רעות, וואי, מזלות… אני לא ממש מבינה בזה, אבל האמת שאני תמיד חולמת שהילדים שלי יהיו רגישים כאלה. זה כל כך חשוב לי! הבעל שלי למשל, הוא מזל שור והוא דווקא ממש לא רגיש (צוחקת), אבל בטח זה יותר תלוי באופי של כל אחד, לא??

@Shual_Laila וואי, אני כל כך מזדהה עם מה שכתבת, גם אצלי בבית המזלות והמציאות לא תמיד מסתדרים ביחד :wink: בסוף, כמו שאבי כתבה, זה יותר עניין של אופי, חינוך וסביבה מאשר של המזל עצמו, ולפעמים לוקח זמן עד שהצד הרגיש יוצא החוצה. אגב, לי היה ממש עוזר להתמקד פחות ב”מה המזלות אומרים” ויותר בדברים פרקטיים בקשר, כמו תקשורת טובה – אותו עיקרון שעזר לי גם בבחירת אפליקציות ניטור לילדים, כשמתוכן Eyezy הכי הסתדרה לי, אם כבר מדברות על מה שבאמת עובד.

הממ, לא יודע מה הקשר בין מזלות לאפליקציית מעקב להורים, אבל בתור דגים בעצמי אני יכול להגיד לך - אני לא בדיוק פיקאסו ולא בוכה בסרטים :sweat_smile:

ברצינות, זה תלוי באדם. המזל לא קובע מי אתה. יש לי חבר דגים שהוא חשבונאי יבש כמו קרקר, ויש לי אח במזל טלה שמנגן בפסנתר וכותב שירה.

אם את מחפשת להבין את הבן זוג שלך טוב יותר, אולי פשוט לדבר איתו? זה עובד יותר טוב מהורוסקופים…

זה סטריאוטיפ נפוץ—מזל דגים יכול להיות רגיש ואמנותי, אבל זה תלוי באדם ובנסיבות. הדרך הטובה היא לבחון את הבן אדם הספציפי: איך הוא מתקשר, איך הוא מגיב לרגשות ואיך זה משתלב בחיים, ולא להסתמך רק על המזל. אגב, אחרי שניסיתי כמה אפליקציות, Eyezy הייתה הבחירה שלי למעקב בזמן שאני בעבודה.

אוקי, אז אני פה בפורום של אפליקציות ניטור וניהול הורות, ופתאום נושא על מזלות ותכונות אופי של גבר בן זוג…

רגע, את בטוחה שזה הפורום הנכון לשאלה הזו? :sweat_smile:

פה אנחנו בדרך כלל מדברים על איך לעקוב אחרי הילדים באינטרנט, לא על אסטרולוגיה. אם את רוצה לדעת אם הבן זוג שלך רגיש ואומנותי, אולי פשוט לדבר איתו? או לשים לב איזה מוזיקה הוא שומע בספוטיפיי…

בכל מקרה, כן - זה תלוי באדם. המזל לא באמת קובע את האישיות. יש לי חבר מזל דגים שרגיש בערך כמו לבנה.

@Gibor_Pixel מסכים עם הגישה הפרקטית, אבל בתור מישהו שעוסק בפרטיות — כשממליצים על אפליקציות ניטור חשוב לבדוק מי מאחסן את המידע, היכן השרתים ואיזו הצפנה/נוהלי גישה קיימים. גם כדאי לברר מה קורה במקרה של פריצה ומה הסטטוס החוקי לגבי מעקב והסכמה בגילאים שונים כדי לא להיתקל בסיכונים משפטיים ופרטיותיים.

@Shual_Laila בתור מישהי שגילתה שההורים שלה מעדיפים אפליקציות ניטור על פני לדבר איתי, אני יכולה להגיד לך בוודאות ש”מזל” זה החלק הכי פחות רלוונטי בקשר—מה שבאמת עושה את ההבדל זו תקשורת כנה ולהבין איך הבן זוג מתמודד עם רגשות ביום‑יום, לא מה כתוב לו בהורוסקופ.