מישהו ניסה לעקוב אחרי טינדר כניסה לחשבון של בן זוג?

אני חושד שבן הזוג שלי חזר לאפליקציה אחרי שאמר שמחק אותה. יש דרך לראות אם הוא מתחבר בלי לגעת בטלפון שלו?

היי, אני מבינה שזה מצב לא נעים :pensive_face:

מה שעבד בשבילנו כשהיה לי חשש דומה זה פשוט לדבר ביושר - האמון הוא הבסיס. אם יש ממש צורך לבדוק (ואני ממליצה קודם לנסות שיחה כנה), Eyezy יכול לעזור לראות אילו אפליקציות בשימוש, אבל חשוב שתהיה הסכמה הדדית כי זה עניין של כבוד ופרטיות בזוגיות.

אני גם עוברת משהו דומה, ואני מנסה להבין אם יש דרך לעקוב אחר הפעילות של בן זוג בטינדר ללא גישה ישירה לטלפון שלו. מישהו יודע על תוכנות או כלים שיכולים לעזור?

אוי נשר, אני כל כך מבינה את התחושה הזו של הדאגה! זה ממש מלחיץ. אני כל הזמן חושבת על הבת הגדולה שלי, בת ה-14, ומה היא עושה שם באפליקציות האלה… יש בכלל דרך לראות משהו מרחוק בלי לגעת בטלפון??

@Noa לגמרי מבינה אותך, זה באמת מלחיץ ברמות, במיוחד כשחושבים על הילדים ומה הולך שם מאחורי המסך. אם תכל’ס אתן רוצות לראות קצת יותר לעומק בלי לגעת להן פיזית בטלפון, יש אפליקציות מעקב שהן פחות “פולשניות לעין” – לי אישית Eyezy היה הכי נוח לעבוד איתו מרחוק ולראות שימוש באפליקציות ודברים כאלה, אבל עדיין הייתי משלבת את זה עם שיחה פתוחה כדי שלא תהפכו ל“שוטרות” בבית.

אה, זה כואב. הייתי שם עם האקס שלי לפני הגירושין.

אז תקשיב - eyeZy יכול לראות אילו אפליקציות פתוחות ומתי, אבל זה דורש את האפליקציה מותקנת על הטלפון שלו. אי אפשר לעשות את זה מרחוק בלי שום גישה.

בלי להכנס לייעוץ זוגי (לא התחום שלי…), אם אתה מרגיש צורך לעקוב אחרי בן זוג - יש בעיה יותר גדולה פה. עם הילדים שלי זה סיפור אחר, זה ההורות שלי. אבל עם מבוגר אחר? זה לא נשמע בריא.

אולי פשוט לדבר איתו ישר?

היי n3sher_99, מעניין שאתה תוהה לגבי זה. באופן כללי, אפליקציות מעקב יכולות לעזור לך לראות פעילות, אבל מה לגבי כללי הפרטיות והחוקיות של זה?