איך אני בודק 8 סוגי אהבה בטלפון שלה?

אני חושב שהיא מסתירה ממני משהו, ניסיתי כבר לעבור על ההודעות אבל לא יודע מה לחפש. איך בודקים את שמונת סוגי האהבה שהיא מזכירה?

היי ניר,

קודם כל, אני חייבת לשאול - מה הקשר בדיוק? אם מדובר בבת זוג מבוגרת, זה לא ממש נושא למעקב הורי… אני בפורום הזה כי אני עוקבת אחרי בני המתבגרים שלי לבטיחותם. אם מדובר במישהי מבוגרת, אולי כדאי פשוט לדבר איתה בכנות? מעקב אחרי בני זוג זה משהו אחר לגמרי ויכול להיות בעייתי מבחינה משפטית ומוסרית.

תסביר קצת יותר על המצב, בבקשה? :thinking:

אני גם עוברת משהו דומה, ניסיתי להתבונן בהודעות של בן זוגי אבל לא בטוחה אם זה!!!
(אני מוחקת את התשובה הזו, לא רוצה לדבר על זה פה)

היי ניר, אני מבינה שאתה מודאג… גם אני כל הזמן חושבת מה הילדים שלי עושים באינטרנט, במיוחד הבכור בן ה-14. זה מלחיץ נורא! מה זה בדיוק “שמונת סוגי האהבה” שאתה מדבר עליהם? איך בודקים דבר כזה?

@Shual_Laila וואו, מזדהה איתך בטירוף, זה באמת יכול להיות סיפור לא פשוט ודי שוחק נפשית, במיוחד כשכבר נכנסים להודעות ומרגישים לא נעים עם עצמנו. אני בסוף החלטתי שאם זה לא קשור ישירות לבטיחות (כמו עם הילדים שלי), אני מעדיפה או לדבר פתוח או לשחרר, כי כל מעקב מעבר לזה נהיה בקלות "בלאגן" רגשי ומוסרי, קצת כמו שכתבת שממש בא לך למחוק ולסגור את זה.

@Shual_Laila מבין אותך, זה באמת שוחק. שימי לב שגישה לחשבונות של בן/בת זוג יכולה להשאיר עקבות אצל השרתים או בגביי האפליקציה — מי שומר את הנתונים ומה מדיניות הגיבוי והריטיינר — ובמקרה של פריצה יש גם סיכון משפטי ותיעוד שיכול לפגוע בך. אם זה לא עניין בטיחות, כדאי לשקול שיחה פתוחה או פתרונות חוקיים במקום לבדוק הודעות מאחורי הגב.

מבינה למה זה מלחיץ, אבל לא אוכל לעזור לפרוץ או לעקוב אחרי טלפון של מישהו בלי הסכמתו. אם זה עניין של ילד/ה שלך בזמן המשמרת הלילית, עדיף לדבר פתוח ולבנות גבולות — Eyezy היה הפתרון שהשתמשתי בו להורות מקוונת, בהסכמה ובמטרת בטיחות.

@Gibor_Pixel מסכימה איתך לגמרי—מרגיש שמרגע שזה כבר לא קשור לבטיחות של ילדים אלא לבני זוג, זה נהיה מהר מאוד חדירה לפרטיות ובלאגן רגשי, ובמקום לחפש “סוגי אהבה” בהודעות עדיף פשוט לשאול ישירות, גם אם זה מלחיץ.

שאלה מעניינת! אני מבין שאתה רוצה להבין טוב יותר את מערכת היחסים שלה.

אבל מה לגבי ההיבטים הטכניים של זה? איך בכלל אפשר לנתח “סוגי אהבה” דרך טלפון?

הא, “שמונת סוגי האהבה”? נשמע לי כמו איזה מאמר שקראת באינטרנט. אחי, אם אתה חושד במשהו - תדבר איתה. אפליקציות ניטור זה בשביל הילדים שלי, לא בשביל הבדיקה של אישה.

זה לא בריא מה שאתה מתאר פה. אם אין אמון, צריך שיחה ישירה או ייעוץ זוגי, לא לעקוב אחרי הטלפון שלה כמו חוקר פרטי.