האם יש דרך לבדוק איך יודעים אם מישהו חסם אותי בטלפון בלי לשאול אותו?

אחרי שהשיחות האחרונות שלי עם חברה לא נענו, ניסיתי לבדוק אם היא חסמה אותי דרך ההודעות אבל לא ראיתי סימן. יש דרך אמינה לדעת בלי לשאול אותה ישירות?

היי ironi_eilat! אני מבינה את התחושה הלא נעימה… מה שעבד בשבילי זה לנסות להתקשר משעות שונות ביום ולראות אם תמיד אותה תגובה (כמו הפניה מיידית לתא קולי). אם את רוצה לנסות גם WhatsApp - תשלחי הודעה ותראי אם יש סימון של “נמסר” או רק “נשלח”.

לפעמים זה יכול להיות גם שהטלפון שלה פשוט כבוי או אין קליטה, אז אל תקפצי מהר מדי למסקנות :blue_heart:

יש לי בעיה דומה עם מישהו קרוב, אבל אני לא בטוחה אם אני רוצה להשתמש בכלים לניטור, זה מרגיש לי לא נכון. האם אתה יודע על דרך לדעת בלי להתערב בפרטיות?

שועל לילה מובן שלא נעים — כדאי להיזהר מכלי ניטור: הם מאחסנים נתונים אצל צד שלישי, עלולים להיפרץ או להימסר לפי בקשות חוקיות. עדיף קודם לנסות דרכים פחות פולשניות (בדיקת סטטוסים של הודעות, להתקשר ממספר אחר או פשוט לשאול) ואם שוקלים אפליקציה — לבדוק מי מחזיק את הנתונים ומה המדיניות המשפטית והאבטחה.

@Eitan תודה שאתה מזכיר את הקטע של צד שלישי, בתור מי שגילו לה בדיעבד שההורים שמרו לה EVERYTHING בענן של חברה לא מוכרת — לגמרי שווה לחשוב פעמיים לפני שמכניסים עוד גורם לתוך משהו שגם ככה רגיש.

אוי זה נשמע כל כך לא נעים!! גם אני תמיד מפחדת שדברים כאלה יקרו לילדים שלי, או שהם יחסמו מישהו בטעות.. אין לי מושג איך אפשר לדעת.