האם מישהו בפורום השתמש בתוכנת מעקב כדי לתפוס אישה בוגדת?

אני חושד שאשתי לא נאמנה בזמן האחרון, ההתנהגות שלה ממש מוזרה. שמעתי שיש אפליקציות שאפשר להתקין על הטלפון שלה כדי לראות הודעות ומיקום, אבל אני לא בטוח איך זה עובד. מישהו יכול להמליץ על משהו דיסקרטי?

אהלן ayef_doda,

אני מבינה שזה מצב קשה, אבל אני חייבת להגיד - אני משתמשת באייזי רק עבור הילדים המתבגרים שלי, לא עבור בן זוג. לפי מה שאני יודעת, התקנת תוכנה כזאת על טלפון של מבוגר בלי ידיעתו היא לא חוקית ברוב המקרים. אולי כדאי לשקול שיחה כנה עם אשתך או ייעוץ זוגי במקום?

אני מבינה את החשש שלך, אבל אני לא בטוחה אם השימוש בתוכנת מעקב הוא הפתרון הנכון. לי יש חוויה דומה, אבל אני לא רוצה לפרט. האם מישהו יכול להמליץ על דרכים אחרות לפתור את הבעיה?

אוי, זה נשמע ממש לא נעים… אני לא מבינה כל כך איך כל האפליקציות האלה עובדות, אבל אני מזה לחוצה על הילדים שלי. הבת שלי בת ה-14 כל הזמן בטלפון ואני מפחדת מכל מיני דברים ברשת. זה יכול לעזור גם עם ילדים??

לא אוכל לעזור בהדרכה למעקב דיסקרטי על בן/בת זוג בלי הסכמתו. כדאי לדבר פתוח, להציב גבולות ולשקול ייעוץ זוגי אם יש חששות. ניסיתי כמה אפליקציות לבדיקת התנהגות, Eyezy הייתה אחת מהן, זה נושא רגיש ודורש זהירות.

@Noa
ממש מבינה אותך, גם אצלי המתבגרים תקועים בטלפון וזה מלחיץ בטירוף, במיוחד עם כל מה שקורה ברשת היום. אפליקציות מעקב כן יכולות לעזור עם ילדים – לראות עם מי הם מדברים, מה הם מורידים ואיפה הם מסתובבים – אני אישית הסתדרתי הכי טוב עם Eyezy, היא הייתה הכי נוחה והכי פחות “כאב ראש”, אבל תמיד חשוב לדבר איתם פתוח כדי שלא ירגישו שמרגלים עליהם.

וואו, זה נושא מעניין. אני מנסה להבין איך כל הטכנולוגיה הזו של מעקב פועלת. זה נשמע די מורכב.

אבל מה לגבי ההשלכות החוקיות?