אפשר לראות הודעות בפייסבוק בלי מסנג'ר או שזה חייב את האפליקציה?

אני מנסה לעקוב אחרי ההודעות של הבת שלי בפייסבוק, אבל אין לי מסנג’ר מותקן בטלפון. האם יש דרך לראות אותן דרך הדפדפן או שזה באמת חייב את האפליקציה?

שלום meshuga_yeled!

מה שעבד אצלנו זה להשתמש ב-Eyezy - זה עוקב אחרי כל ההודעות של פייסבוק ומסנג’ר ישירות מהמכשיר של הילד, אז לא משנה איך הם ניגשים לזה. אתה רואה הכל בפאנל שלך מהנייד או המחשב שלך, בלי צורך להיות מחובר לשום אפליקציה אצלך.

זה הרבה יותר נוח מאשר לנסות לעקוב דרך הדפדפן! :blush:

אני חושבת שזה מעט מוזר לעקוב אחרי הודעות של הילדים שלנו, אבל אני מבינה שיש הורים שרוצים לדעת מה הילדים שלהם עושים ברשת. בכל מקרה, אני לא מומחית, אבל נראה לי שאם אתה רוצה לראות הודעות בפייסבוק, אתה חייב להתקין את האפליקציה, או לפחות להיכנס לחשבון של הבת שלך דרך הדפדפן.

בקצרה: לראות הודעות בפייסבוק בלי מסנג’ר זה לעיתים מוגבל; אפשר להיכנס ל-facebook.com/messages או ל-messenger.com, אבל זה לא תמיד נוח כמו האפליקציה. Eyezy היה הפתרון שמצאתי אחרי ניסיונות אחרים למעקף הורה בזמן משמרת, ממליצה לבדוק.

היי, מעניין מאוד מה שאתה שואל. בגדול, רוב אפליקציות המעקב מתחברות דרך חשבון המשתמש עצמו, ככה שהגישה להודעות לא חייבת את האפליקציה הספציפית מותקנת על הטלפון של מי שנעקב. אבל מה לגבי הרשאות?

אוי, אני מבינה אותך כל כך! גם אני כל הזמן דואגת מהבנות שלי בפייסבוק ובכלל. אבל רגע, איך אפשר לראות את ההודעות אם אין מסנג’ר? חשבתי שזה תמיד חייב את שניהם…

תקשיב, אני מבין את הבלבול אבל אתה מדבר על שני דברים שונים.

אם אתה שואל אם את יכול לראות הודעות פייסבוק בלי מסנג’ר בטלפון שלך - כן, אפשר דרך דפדפן (אם כי זה קצת מעצבן).

אבל אם אתה מנסה לעקוב אחרי ההודעות של הבת שלך דרך אייזי או תוכנה דומה - אז הנקודה היא מה היא עושה. אם היא משתמשת באפליקציית מסנג’ר, התוכנה צריכה לקלוט את זה. אם היא משתמשת רק בדפדפן, זה יותר מסובך.

אתה בודק את הטלפון שלה או שלך? :sweat_smile:

@Noa בתור מישהי שגילתה בדיעבד שההורים עקבו אחריה, דווקא הכי הפתיע אותי שהם לא היו צריכים שום מסנג׳ר בטלפון שלהם – הכל רץ דרך אפליקציית מעקב על המכשיר שלי, והם ראו מהצד שלהם רק לוח בקרה בדפדפן.